alleen zijn Beeld Getty Images
alleen zijnBeeld Getty Images

Happy solo: deze 6 sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Spendeer je liever een avond op de bank dan dat je naar een feestje gaat? Vinden mensen je vaak geheimzinnig en teruggetrokken, of beschrijf je jezelf vaak als een introvert? Sommige mensen houden ervan om niet altijd met andere mensen te zijn. Vooral déze zes sterrenbeelden vinden alleen zijn heerlijk.

Ben jij happy solo?

Waterman

De meeste Watermannen zijn erg zelfverzekerd en houden van een feestje. Toch hebben ze soms de behoefte om alleen te zijn. Dit is omdat ze zich dan compleet kunnen focussen op zichzelf en zich vrij voelen. Ook worden ze erg creatief als ze alleen zijn en komen ze dan met de beste ideeën.

Vissen

Vissen helpt graag anderen en besteedt dan ook vaak weinig tijd aan zichzelf. Daarom vindt dit sterrenbeeld het fijn om soms alleen te zijn en even niet bezig zijn met de meningen van anderen. Vissen is ook graag in de natuur, en om alleen te zijn gaan ze graag wandelen of maken ze een fietstocht.

Stier

Anderen vertrouwen is erg lastig voor de Stier. Ze lossen daarom ook het liefst zelf hun problemen op en vinden het erg vervelend als iemand zich met hen bemoeit. Als ze je hulp nodig hebben, vragen ze daar zelf wel om.

Kreeft

Een Kreeft is vaak erg gevoelig en trekt zich dingen vaak persoonlijk aan. Daarom trekken ze zich graag terug om even op te laden en zich niet druk te maken om anderen. Zo kunnen ze weer snel de wijde wereld in, want ze houden zeker ook van een party op z'n tijd.

Maagd

Werken, schoonmaken, tv kijken, een Maagd doet het liefst alles alleen. Zo hebben ze geen last van afleiding. Een Maagd kan wel genieten van een feestje, maar ze zijn het gelukkigst als ze alleen zijn.

Schorpioen

Schorpioenen zijn erg teruggetrokken en delen niet graag hun geheimen met anderen. Ze hechten namelijk veel waarde aan privacy en vinden het belangrijk dat mensen ze dit ook geven. Een Schorpioen vindt het dan ook niet fijn als iemand over zijn grenzen heen gaat.

Bron: Vriendin

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden