#Hangry: deze vijf sterrenbeelden krijgen een slecht humeur als ze honger hebben Beeld Getty Images
#Hangry: deze vijf sterrenbeelden krijgen een slecht humeur als ze honger hebbenBeeld Getty Images

#Hangry: deze vijf sterrenbeelden krijgen een slecht humeur als ze honger hebben

Herken je het gevoel? Je hebt trek en je bent ontzettend humeurig? Waarschijnlijk ben je gewoon hartstikke hangry! Deze vijf sterrenbeelden hebben een grote kans op een slecht humeur als ze honger hebben en dan kun je maar beter uit hun buurt blijven.

Waterman

Je zou het niet zo snel verwachten bij een Waterman, want normaal gesproken is dit sterrenbeeld altijd vriendelijk. Dit geldt niet als de Waterman honger heeft. Als ze honger hebben, wordt dit sterrenbeeld koel en afstandelijk. Hierdoor kan er soms bot gereageerd worden. Grote kans dat de Waterman dit niet eens echt meent.

Ram

Een Ram is altijd eerlijk, zelf als dat een ander soms kan kwetsen. Deze eigenschap en honger hebben gaat dan ook heel slecht samen. Het sterrenbeeld kan dan nog feller worden. De mening die een Ram dan heeft, kan er nóg feller dan normaal uitkomen. Maar wanneer dit sterrenbeeld geen honger meer heeft, zal diegene altijd zijn excuus aanbieden.

Kreeft

Dit sterrenbeeld staat bekend om de gevoelige kant. Emoties kunnen snel oplopen en zeker als dit sterrenbeeld honger krijgt. Dan kan de Kreeft verdriet, boosheid of irritatie niet meer binnen houden. Een hongerige Kreeft zal dus erg kortaf reageren.

Maagd

Een Maagd die hangry is, kun je voor je eigen bestwil maar beter met rust laten. Als dit sterrenbeeld geïrriteerd of boos is, laat hij of zij dat zeker merken. Voor een Maagd kun je op dat moment niks goed doen. Neem voor je eigen veiligheid tijdelijk afstand. Zodra dit sterrenbeeld weer gegeten heeft, is de kust weer veilig.

Schorpioen

Een Schorpioen zal in tegenstelling tot het sterrenbeeld Maagd vooral boos zijn op zichzelf. Zelfs een klein klusje lijkt dan opeens een grote uitdaging. Bij een kleine tegenslag lijkt de wereld te vergaan voor dit sterrenbeeld. Het hongergevoel komt samen met de dramatische kant van dit sterrenbeeld naar boven. Nadat het hongergevoel weg is, verdwijnt ook de dramatische kant als sneeuw voor de zon.

Bron: Margriet

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden