voornemens sterrenbeelden Beeld Getty Images
voornemens sterrenbeeldenBeeld Getty Images

Goede voornemens? Deze sterrenbeelden houden hun voornemens nooit vol

Aan het begin van het nieuwe jaar is het elke keer weer feest met de goede voornemens. Minder drinken, meer sporten? Of heb jij andere doelen voor dit jaar? Wat je ook als voornemens hebt voor dit jaar, déze drie sterrenbeelden kunnen zich nooit aan hun goede voornemens houden.

Helaas zijn niet alle sterrenbeelden een kei in het volhouden van goede voornemens.

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om hun enthousiasme, passie, creativiteit en fantasie. Maar....ze zijn wel een tikkeltje besluiteloos. En daar gaat het toch wel een beetje mis als het om goede voornemens gaat. Je wil namelijk veel te veel. Sporten, meer me-time, minder geld uitgeven, genieten van het leven. Het kán gewoon niet allemaal en daardoor lukt eigenlijk geen enkel voornemen echt.

Boogschutter

Boogschutters zijn impulsief en best wel losbandig te noemen. Oftewel, die goede voornemens, daar neemt jij het niet zo nauw mee. Je vindt het lastig om feestjes te laten schieten en de alcohol kan jij maar moeilijk weerstaan. Goede voornemens zijn gewoon niet echt aan jou besteed.

Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft heeft altijd iets te veel zelfmedelijden. Jij gunt jezelf de wereld en vindt het daarom moeilijk om streng voor jezelf te zijn. Dus hè, dat ene wijntje of sigaretje moet kunnen. En dat sporten kan ook volgende week. Uiteindelijk vind je het daarom lastig om goede voornemens vast te houden en val je snel weer in oude gewoontes.

Bron: Libelle

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden