A front view shot of two beautiful mid-adult women enjoying coffee together in a cafe, they are sitting at a table and laughing with eachother. Beeld Getty Images
A front view shot of two beautiful mid-adult women enjoying coffee together in a cafe, they are sitting at a table and laughing with eachother.Beeld Getty Images

Goede raad nodig? Bij deze vier sterrenbeelden moet je zijn

Heb je ruzie met iemand, zit je niet lekker in je vel of wil je weten of je weer moet afspreken met je ex? Volgens de astrologie kunnen onderstaande sterrenbeelden het beste advies geven én zullen ze altijd voor je klaarstaan. Misschien herken je het sterrenbeeld van je vriendin, moeder, collega of buurvrouw wel. Benieuwd? Lees mee!

Kreeft

Jij staat in je vriendengroep bekend als de betrouwbaarste persoon. Je biedt vaak een luisterend oor en je staat altijd open om vrienden en familie te helpen. Bij jou kan je zowel voor advies over de kleur van een badkamertegel als voor advies bij heftige ruzies terecht. Doordat jij zo betrouwbaar bent, zullen mensen uit je omgeving het allereerst naar jou toekomen als ze iets dwarszit. Je bent een waardevol persoon voor de mensen die dichtbij je staan.

Schorpioen

Jij bent goed in doorvragen tijdens gesprekken. Hierdoor ben je altijd als eerst op de hoogte van de nieuwste verhalen. Verder ben je onderzoekend van aard en moet eerst iets afronden voordat je aan iets anders begint. Zo vind je het ook belangrijk om het probleem van je vrienden uit te zoeken. Jij slaapt niet voordat je de juiste informatie hebt. Een schorpioen is de ideale persoon voor relatieadvies, omdat jij als een soort detective te werk gaat. Jij kunt zo iemand betrappen op een leugen en de waarheid weet jij snel boven tafel te krijgen.

Boogschutter

Als jij een verdrietige vriendin over de vloer krijgt dan weet jij haar binnen no-time op te peppen. Jij bent namelijk opvallend positief ingesteld. Bij jou is het glas eerder half vol, dan half leeg. Daarom vinden mensen het fijn om bij jou te komen als ze iets niet zien zitten. Jij weet iedereen te laten lachen en op te fleuren. Daarentegen kan je ook streng zijn en andere wijzen op hun fouten, maar alleen als dat nodig is.

Lees ook Moet je even je ei kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen

Vissen

Jij bent empatisch en kan je daarom helemaal inleven in iemand anders dilemma of probleem. Je kan goed luisteren én goed praten. Dit is een gouden combinatie, want dit maakt dat vriendinnen het fijn vinden om hun hart bij jou te luchten. Je bent een echte raadgever en ziet goed waar de kern van een probleem zit. Verder ben je betrouwbaar, loyaal en verzorgend. Jij haalt energie uit het helpen van andere mensen. Vissen willen namelijk een belangrijke rol spelen in het leven van mensen om hun heen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden