verslaafd Beeld Getty Images
verslaafdBeeld Getty Images

Gek op series, shoppen of fastfood? Dít is jouw verslaving volgens je sterrenbeeld

We hebben allemaal wel iets waar we stiekem verknocht aan zijn, toch? Zolang jij of anderen er geen last van hebben, is er helemaal niks aan de hand. Check waar jij écht verslaafd aan bent volgens je sterrenbeeld.

Klopt het bij jou?

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn erg perfectionistisch. Dat uit zich in hun verslaving. Een Steenbok is namelijk verslaafd aan diëten. Intermittent fasting, keto of sapjeskuur, you name it of de Steenbok weet er wel iets van af.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen kunnen niet tegen hun verlies. Dat uit zich in hun verslaving. Een Waterman is namelijk verslaafd aan spelletjes. Of het nu ouderwets Ganzenborden betreft of een avondje gamen, de Waterman is er dol op.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn dol op gezelligheid. Dat uit zich in hun verslaving. Een Vissen is namelijk verslaafd aan wijnen. Op de vrijdagmiddagborrel staat de Vissen als eerste paraat – en zal ie ook als laatste blijven hangen overigens.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen hebben een hekel aan niksen. Dat uit zich in hun verslaving. Een Ram is namelijk verslaafd aan sporten. Tijd moet kostbaar besteed worden, vindt de Ram. En hoe kun je dat nu beter doen dan lekker fanatiek te sporten?

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn dol op smaaksensaties. Dat uit zich in hun verslaving. Een Stier is namelijk verslaafd aan (uit)eten. Thuisbezorgd staat onder de sneltoets, maar de Stier zegt ook geen nee tegen een fancy etentje in een restaurant.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen kunnen nieuwsgierig zijn. Dat uit zich in hun verslaving. Een Tweelingen is namelijk verslaafd aan social media. Ze zijn van alles op de hoogte en stiekem is de Tweelingen zowat vergroeid met zijn/haar/hun telefoon.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften zitten graag in hun eigen bubbel. Dat uit zich in hun verslaving. Een Kreeft is namelijk verslaafd aan series kijken. Bingewatchen is een groot talent van de Kreeft en heel Netflix is dan ook al lang uitgespeeld.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn modebewust, wat je ziet in hun guilty pleasure. Een Leeuw is namelijk verslaafd aan shoppen. Het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken, is de Leeuw niet onbekend, maar dat is ook wel weer een goed excuus om – jawel – te gaan shoppen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden kunnen slecht afscheid nemen. Dat uit zich in hun verslaving. Een Maagd is namelijk verslaafd aan spulletjes bewaren. Af en toe is een grote schoonmaak echt nodig, maar dat doet de Maagd dan ook wel.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn niet graag alleen. Dat uit zich in hun verslaving. Een Weegschaal is namelijk verslaafd aan liefde. Dat kan zich uiten op allerlei manieren, maar de Weegschaal heeft simpelweg graag een partner naast zich.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn gek op intimiteit. Dat uit zich in hun verslaving. Een Schorpioen is namelijk verslaafd aan seks. Dat geven ze niet graag toe, maar de Schorpioen zou het liefst uren in bed liggen vrijen.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn avontuurlijk. Dat uit zich in hun verslaving. Een Boogschutter is namelijk verslaafd aan reizen. Verhuizen naar het buitenland vindt de Boogschutter nog spannend, maar het liefst is ie wel altijd op pad.

Bron: Girlscene

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden