Brunette young woman sitting on a public park stairs and texting on her red smartphone Beeld Getty Images
Brunette young woman sitting on a public park stairs and texting on her red smartphoneBeeld Getty Images

Geen reactie op jouw appje? Check waarom dat zo is via iemands sterrenbeeld

Het kan megavervelend zijn als iemand niet reageert op een belangrijk appje. Soms ben je misschien zelf wel degene die van de aardbodem verdwenen lijkt. Waarom iemand niet reageert op een appje staat ook in de sterren geschreven.

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok is een enorme carrièretijger. Een appje of mailtje met betrekking tot hun werk zal altijd voor privé-appjes gaan. Maar reageren doen de Steenbokken wel altijd.

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman houdt van complottheorieën en true crimeverhalen. Reageren ze niet op jouw appje, maar zijn ze wel online? Waarschijnlijk zitten de Watermannen te surfen op internet.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De Vissen is het meest dromerige sterrenbeeld. Reageren op appjes of gemiste oproepen is daarom niet hun sterkste kant. Het is niks persoonlijks, Vissen zijn gewoon overal met hun gedachten.

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram heeft soms moeite met plannen. Ze hebben een prioriteitenlijstje waar ze kris kras dingen van afstrepen. Waarschijnlijk staat terugappen ergens verdwaald op het lijstje van de Rammen.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier kan erg lui zijn. Meestal hebben ze geen zin om te reageren of ligt hun telefoon niet binnen handbereik. Wat het ook is, uit luiheid kunnen Stieren er lang over doen om te reageren.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

De Tweelingen hebben last van uitstelgedrag. Daarnaast zijn het behoorlijke overthinkers. Een reactie op een appje kan bij Tweelingen dus vaak erg lang duren.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

De Kreeft reageert best snel op appjes. Mochten zij niet snel reageren, zijn ze waarschijnlijk aan het nadenken wat ze terug moeten typen. Een beetje geduld met Kreeften kan dus geen kwaad.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

De Leeuw zoekt graag de spanning op. Ze vinden het geen probleem om iemand op WhatsApp te negeren. Als Leeuwen het gesprek niet interessant vinden, hoef je geen reactie te verwachten.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd reageert megasnel. Ze hebben een strakke planning en taakverdeling waar ze zich goed aan houden. Als Maagden niet reageren, hebben ze waarschijnlijk even geen tijd.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Weegschaal kan ook veel te veel nadenken. Ze denken lang na over een passend appje terug. Duurt het nou heel lang? Weegschalen zijn ook erg snel afgeleid en vergeten het dan.

Dit is de beste leeftijd om kinderen te krijgen

volgens je sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De Schorpioen kunnen zich goed focussen op een ding tegelijk. Dat betekent: als ze gefocust zijn op iets anders dan hun telefoon kan een reactie van Schorpioenen erg lang uitblijven.

Boogschutter (23 november – 22 december)

De Boogschutter is erg impulsief. Ze reageren regelmatig niet op WhatsApp, omdat ze bezig zijn met een van hun avonturen. Daarna appen Boogschutters meestal wel trouw terug.

Bron Girlscene

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden