Geen discussies alsjeblieft: deze 4 sterrenbeelden kunnen niet tegen ruzie Beeld Pexels
Geen discussies alsjeblieft: deze 4 sterrenbeelden kunnen niet tegen ruzieBeeld Pexels

Geen discussies alsjeblieft: deze 4 sterrenbeelden kunnen niet tegen ruzie

Sommige sterrenbeelden zijn dol op discussies, maar er zijn er ook genoeg die een hekel hebben aan ruzie. Ze vermijden confrontaties zo veel ze kunnen. Dus niet zo'n fan van ruzie? Misschien komt het wel door je sterrenbeeld.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Steenbokken zitten eigenlijk niet te wachten op discussies. Omdat ze niet graag de ander gelijk willen geven, kan een ruzie uren lang doorgaan. Dit duurt dan ook veel te lang voor een Steenbok. Ook anderen hebben hierdoor vaak geen zin om met hen in discussie te gaan. Voor een Steenbok is het hebben van discussies dus meer een geval van tijdsverspilling, dan van een hekel hebben aan ruzie.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Er zijn twee redenen dat een Weegschaal niet houdt van discussies. De eerste reden is dat de meesten erg emotioneel zijn. Ze denken vaak aan de andere persoon in de discussie en zijn bang om ze te kwetsen. Ze houden dan ook vaak hun mening voor zichzelf. Hierdoor verliezen ze vaak discussies en daar komt de tweede reden bij kijken. Weegschalen kunnen namelijk heel slecht tegen hun verlies. Dus ga vooral geen onnodige discussies aan met een weegschaal.

Lees ook Stevig in je schoenen: déze sterrenbeelden kennen geen onzekerheid

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen is een van de meest emotionele sterrenbeelden. Ze zijn dus ook absoluut geen fan van discussies. Ze voelen zich snel in het nauw gedreven en zijn ook snel gekwetst. Vissen hebben ook moeite met het loslaten van de dingen die tijdens een ruzie worden gezegd. Ze vinden zichzelf vaak te kwetsbaar voor discussies en gaan soms ook ver om de confrontatie te vermijden.

Stier (20 april tot 20 mei)

Een stier wilt altijd haar gelijk hebben en geven dan ook niet graag een ander gelijk. Toch maken ze soms een uitzondering. Net als de andere sterrenbeelden vermijden ze ruzie omdat ze erg gevoelig zijn en een ander niet willen kwetsen. Ze willen graag geliefd zijn en het altijd goed doen. Hierdoor geven ze anderen tóch wel eens gelijk, zodat de discussie snel over is en dat ze een ander geen pijn kunnen doen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Freundin | Beeld: Pexels

FlairPexels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden