liefdesverdriet Beeld Getty Images
liefdesverdrietBeeld Getty Images

Gebroken hart: deze 3 sterrenbeelden eindigen januari met liefdesverdriet

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Zo hebben drie sterrenbeelden een fantastische start van 2023. Helaas heeft niet iedereen geluk in de liefde dit jaar, want déze drie sterrenbeelden eindigen de maand januari met liefdesverdriet.

Helaas heeft niet iedereen geluk in de liefde in 2023.

Ram

Helaas, de Ram heeft een moeilijk begin van 2023. Je liefdesleven heeft het zwaar deze maand, zeker als je in een relatie zit. Je wilt je partner graag even ontwijken en bent veel de deur uit geweest de afgelopen maanden. Maar het is tijd om het gesprek aan te gaan, ook al is dat moeilijk. Uit je gevoelens en wees eerlijk naar jezelf en naar je partner. Misschien valt jullie relatie nog te redden of is het einde in zicht.

Maagd

Januari zal voor het sterrenbeeld Maagd draaien om emotionele chaos. Het is daarom tijd om knopen door te hakken. Want realiseer je goed: trekken aan een dood paard is zinloos. Raap je moet bij elkaar en maak een einde aan je relatie. Het is moeilijk om met een jarenlange relatie te stoppen, maar je zult merken dat dit je goed zal doen.

Kreeft

Als een Kreeft eenmaal iemand vertrouwt, worden ze ontzettend verliefd. Maar het begin van dit nieuwe jaar is een goed moment om je relatie eens goed onder de loep te nemen. Ben je nog wel happy in je relatie? Is je vriend of vriendin nog steeds de liefde van je leven of zijn ze veel veranderd? Bedenk voor jezelf of de relatie nog wel de moeite waard is. Luister naar je hart!

Bron: Libelle

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden