geld  Beeld Getty Images
geldBeeld Getty Images

Gat in je hand? Déze 3 sterrenbeelden geven véél te veel geld uit

Heb jij een gat in je hand? Een koffie hier, een nieuwe tas daar...Blame je sterrenbeeld vanaf nu gewoon. Want het staat in de sterren geschreven welke sterrenbeelden echte big spenders zijn.

Da's een prima excuus, non?

Boogschutter

Veel mensen willen alleen hun eigen geld uitgeven en houden niet van lenen. De Boogschutter niet. Dit sterrenbeeld heeft zelfs soms geld te veel, geen grote geldzorgen én geen specifieke items die ze willen hebben. Toch geven ze veel geld uit, aan onnodige dingen. Puur om hun verlangens te vervullen.

Zo geven ze geld uit aan extra boodschappen, etentjes met vrienden of vriendinnen en kleding. Niet echt musts, dus. Alhoewel, wanneer ze merken dat ze net iets te lang de big spender hebben uitgehangen, trekken ze zich wel terug en gaan ze wat zuiniger met hun geld om. Vooral als ze merken dat vrienden of vriendinnen dit ook doen.

Weegschaal

Het zit hem al in het naam van het sterrenbeeld, maar de weegschaal is goed in het balans houden. Zo weten ze goed met hun emoties en gevoelens om te gaan en weten ze wanneer ze wel en niet neutraal moeten zijn in een situatie. Maar ja, als het gaat om geld, hebben ze toch echt een gat in hun hand.

Zo kan de Weegschaal iets te materialistisch zijn en twijfelen ze er geen moment aan om iets te kopen dat ze ergens hebben gezien. Duur of goedkoop maakt niet uit. Nee, gelijk inslaan die handel. Vaak zijn hun aankopen ook impulsief. Maar zelf weten ze wel dat ze een problem hebben en niet goed kunnen omgaan met geld. Maar vertel het ze niet, want dan maak je ze wel pislink.

Vissen

Vissen geven veel geld uit, maar vaak niet aan zichzelf. Ze houden ervan om dingen te kopen voor een ander. Daar kunnen ze echt van genieten. Daarnaast vinden ze memories maken veel belangrijker dan materialistische spullen kopen. Dus als zij (extra) geld uitgeven, is het niet aan de hipste sneakers.

Ook zijn Vissen heel sympathiek en staan ze graag paraat als iemand hulp nodig heeft, ook op financieel gebied. Geld terugvragen is nog wel een zwak punt van de Vissen, dat vinden ze nog moeilijk.

Bron: Beautify

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden