gezelligheidsspel Beeld Getty Images
gezelligheidsspelBeeld Getty Images

Game on: dit gezelschapsspel past het allerbeste bij jouw sterrenbeeld

Zin in een spelletjesavond? Niet alleen het spelen van een spel is een strijd, maar ook het kiezen welk spel er gespeeld moet worden. Komen jullie er niet uit? Je sterrenbeeld vertelt je welk gezelschapsspel het beste bij je past.

Ready, set, go!

Ram

Sterrenbeeld Ram neemt graag risico’s. Je wil graag winnen, zowel met spelletjes als op je werk. Je speelt graag een strategisch spel, dus Risk past perfect bij jou.

Stier

De Stier is niet per se een vechter, ook niet als het om spelletjes gaat. Maar een vriendschappelijke competitie ga je zeker niet uit de weg. Kolonisten van Catan is voor jou het perfecte spel.

Tweelingen

Nieuwsgierig, spraakzaam en begripvol, zo wordt Tweeling omschreven. En daar past het spel Scrabble perfect bij!

Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft houdt wel van een spelletje. Je bent intuïtief en hebt een goed geheuegen. Je kan daardoor snel strategieën en gevoelens van anderen achterhalen. Codenames is daarom helemaal jouw spel.

Leeuw

De Leeuw houdt van aandacht en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Het spelletje Hints is daarom op jouw lijf geschreven.

Maagd

Sterrenbeeld Maagd houdt van observeren en onderzoeken. Mysteries oplossen is jouw ding. En dat maakt dat jij heel goed bent in het spel Cluedo.

Weegschaal

Weegschaal houdt van de goede dingen in het leven. Ook geniet je van de sfeer tijdens een gezellige spelletjesavond. Levensweg is voor jou het perfecte spel om samen te spelen.

Schorpioen

Schorpioen is een strategisch sterrenbeeld die altijd meerdere stappen vooruit denkt. En daar past schaken dus ontzettend goed bij!

Boogschutter

Boogschutter is nieuwgierig en wil graag nieuwe dingen leren. Je hebt veel algemene kennis dus Trivial Pursuit is echt jouw spel.

Steenbok

Steenbok heeft de financiën altijd goed op orde en je hebt veel inzicht in inkomsten en uitgaven. Je raadt het al, bij Monopoly ben jij vaak de winnaar.

Waterman

Sterrenbeeld Waterman is niet bang om z’n mening te geven. Ook wijk je graag af van de gebaande paden. Taboe is daarom een perfect spel voor jou.

Vissen

Voor het sterrenbeeld Vissen is meedoen belangrijker dan winnen. Je bent niet zo competitief als andere sterrenbeelden. Voor een spelletje Pictionary ben jij altijd wel te porren.

Bron: Margriet

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden