Friends? Sex Education? Je zou déze serie het liefste kijken volgens je sterrenbeeld Beeld Getty Images
Friends? Sex Education? Je zou déze serie het liefste kijken volgens je sterrenbeeldBeeld Getty Images

Friends? Sex Education? Déze serie kijk jij het liefst volgens je sterrenbeeld

Er zijn zo veel series die je via streamingdiensten kan kijken. Zie je door de bomen het bos niet meer? Je sterrenbeeld helpt je uit de brand en vertelt je welke serie je het beste kan kijken.

Lucht

De sterrenbeelden van het element lucht zijn: Waterman, Tweelingen en Weegschaal. Al deze sterrenbeelden kunnen iets van elkaar gemeen hebben, maar toch past er een serie bij ieder sterrenbeeld.

Tweelingen hebben moeite met de knoop doorhakken. Beslissingen nemen is niet hun ding. Daardoor kan een dramaserie perfect matchen bij Tweelingen. Vooral een dramaserie wat gaat over communicatie en kwetsbaarheid op emotioneel gebied. Marcella is daar een voorbeeld van.

Hou jij van psychologie en sociaal onrecht? Dan kan het zijn dat je een Waterman bent. Probeer dan de serie Sex Education.

Designated Survivor is een serie die sociale, communicatieve en diplomatieke eigenschappen heeft. Deze eigenschappen heeft de Weegschaal ook.

Water

Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn onderdeel van het element water. Het zijn allemaal gevoelige sterrenbeelden. Vooral het sterrenbeeld Vissen. Het zijn romantische mensen en daarom past Jane The Virgin perfect bij de Vissen. Een echte romantische aanrader.

Ook de Kreeft is erg geïnteresseerd in de liefde. Daarom zou Too Hot To Handle goed kunnen passen bij de Kreeft. In deze serie gaan de deelnemers werken aan een emotionele band met elkaar. Intimiteit is verboden op het eiland en er zal geld uit de pot gaan als iemand de regels verbreekt.

De Schorpioen is gevoelig, maar ook mysterieus. How To Get Away With Murder is een spannende serie, waar Schorpioenen wel geïnteresseerd in kunnen zijn. Vooral omdat in andere hun ogen de Schorpioen vaak intens en eigenwijs eruit ziet.

Vuur

Het element vuur bestaat uit Ram, Leeuw en Boogschutter. De naam zegt het al, maar deze sterrenbeelden zijn energiek en enthousiast. Leeuw heeft vooral deze eigenschappen, maar is ook creatief met een vleugje humor. Welke serie past daar dan perfect bij? Juist, Nailed It! Deze bakserie zit vol met amateur bakkers. Om te gieren!

Boogschutters houden van eerlijkheid en doelen. Daardoor past de serie Prison Break prima bij de avontuurlijke Boogschutters. De Ram houdt van competitie. En bij competitie denk je aan een serie zoals RuPaul's Drag Race, hét talentenjachtprogramma voor dragqueens. Er zijn genoeg afleveringen van deze serie, dus je kan lekker bingewatchen!

Aarde

Steenbok, Maagd en Stier zijn allemaal erg nuchter en liefdevol. Het zijn ook sterrenbeelden van het element aarde. Bijvoorbeeld Steenbok is erg gehecht aan hun familie. Ben jij een Steenbok? Dan past Modern Family bij jou. In deze serie volgen ze een paar verschillende gezinnen. Tijdens het kijken is het alleen maar lachen, want humor komt er ook in voor.

De dramaserie Manhunt: Unabomber is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De FBI gaat opzoek naar een terrorist Ted Kaczynski. De hoofdpersonage Fitz is hard werkend en behaald graag zijn doelen. De perfecte serie voor de Maagd dus.

Last but not least is de Stier. Stieren hechten veel waarde aan vriendschap. Dat doen de meiden in de serie Trinkets ook. De tienerdrama serie is verfilmd uit een boek van Kirsten Smith.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden