sterrenbeeld zoen Beeld Getty Images
sterrenbeeld zoenBeeld Getty Images

French kiss? Zo zoen jij op basis van je sterrenbeeld

Zoenen: we doen het allemaal, maar iedereen doet het anders. Heb jij je altijd al af gevraagd of je nou goed zoent of niet? Check dan hieronder je sterrenbeeld, want blijkbaar zegt dat veel over jouw manier van zoenen.

En, hoe zoen jij?

Lucht

Tweelingen, Weegschaal en Waterman vallen onder het element Lucht. Ze hebben allemaal karaktereigenschappen die lijken op elkaar, maar als het gaat om zoenen, dan kan er toch een verschil in zitten.

Waterman

Waterman is heel erg afwachtend en twijfelachtig. Ze wachten vooral af op de reactie van de ander, zodat ze weten of ze het wel goed doen. Ondanks dat krijg je er wel vlinders van in je buik.

Tweelingen

Tweelingen zijn het tegenovergestelde van Waterman. Zij gebruiken namelijk romantische woordjes tussendoor. Tijdens het zoenen komt de romanticus bij de tweelingen naar boven.

Weegschaal

Als laatst zijn Weegschalen heel erg into lange zoensessies, maar ze zijn net zoals Tweelingen heel lief en gentle.

Water

Onder het element Water vallen de sterrenbeelden Schorpioen, Kreeft en Vissen. Alle drie intense en gevoelige tekens - wat betekent dat dat ook bij een zoenpartij zeker het geval is.

Schorpioen

Schorpioenen zijn over het algemeen vaak intens. Als je ooit met een Schorpioen zoent, maak je dan klaar voor de meest romantische en intense zoen.

Kreeft

Zoenen met een Kreeft is net alsof je zoent met een sprookjesboek. Een kus van de Kreeft zit vol met magie en romantiek. De kus duurt lang, maar word ook goed afgesloten met een liefdevolle knuffel. How sweet?

Vissen

Naast Schorpioen zijn Vissen ook intense zoeners. Ze vinden het heel leuk om naast het zoetsappige zoenen in de lippen van de ander te bijten. Vissen zijn dus ook een beetje freaky.

Vuur

In het element Vuur zitten de tekens Leeuw, Ram en Boogschutter.

Leeuw

De Leeuw heeft sowieso al een aanwezig karakter. Ze willen daarom tijdens het zoenen ook de show stelen en overdreven overkomen. Leeuwen zoenen graag zoals zij dat willen en hun partner past zich daarop aan.

Ram

Het element van dit sterrenbeeld zegt het al, maar de Ram zit vol vuur en is gepassioneerd. Dit is terug te herkennen aan hun zoenskills. Zoenen met een Ram is vol passie en kan wel tot laat in de nacht door blijven gaan. Maar het is de tijd waard.

Boogschutter

Boogschutters zijn geen saaie mensen. Ze houden van avontuur en zullen daarom je zoenen op creatieve manieren en onverwachtse plekken. Het is voor de partner spannend om te zoenen met een Boogschutter, want je weet nooit waar je aan toe bent. De kussen zijn verschillend per keer.

Aarde

Maagd, Steenbok en Stier vallen onder het Aarde element.

Maagd

De kus van een Maagd zal je voor altijd herinneren. Het is met een Maagd heel speciaal om te zoenen. De zoen zit vol energie en tederheid. Om nooit te vergeten.

Steenbok

Steenbokken zoenen niet zomaar met iedereen en steken ook geen moeite in zoenen als het niet de juiste persoon is. Maar als ze hun vis in het water hebben gevonden, dan zal de passie er vanaf spatten.

Stier

Als je met een Stier zoent, dan voel jij je gehoord en gezien. Zodra de lippen elkaar aanraken, is er sprake van contact. De kus is zacht en teder, omdat de Stier ook gevoelig is. Wat zorgt voor een speciaal gevoel.

 

Bron: Vriendin

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden