Family of five playing on sofa at home Beeld Getty Images
Family of five playing on sofa at homeBeeld Getty Images

Een kind of een huis vol: zoveel kinderen krijg jij volgens je sterrenbeeld

Het ouderschap kan heel pittig zijn. Maar je krijgt er zoveel voor terug als je kinderen krijgt. Maar je moet wel de juiste karaktereigenschappen hebben om een groot gezin aan te kunnen. Controleer hieronder je sterrenbeeld en zie hoeveel kinderen het beste bij je passen.

Steenbok

Als er iemand goed is in multitasken dan is dat de Steenbok wel. Ook al heeft ze drie kinderen, stofzuigen, koken, de was doen en zorgen dat haar man tevreden is, doet ze allemaal in één keer. Daarom passen drie kinderen perfect bij de Steenbok.

Boogschutter

Boogschutters houden van avontuur en gaan er graag op uit. Je zou denken dat ze dus veel kinderen aan kunnen, maar er is alleen een groot minpunt voor dit sterrenbeeld. De Boogschutter houdt niet van verplichtingen, dus is een kind al meer dan genoeg. Dat zegt niet dat de boogschutter geen goeie moeder zal zijn, want dat zijn ze zeker wel. Ze gaan samen op avontuur met hun kinderen.

Schorpioen

Een Schorpioen kan mentaal veel aan, dus het maakt voor haar niet uit hoeveel kinderen ze krijgt later. Ze zijn krachtig, hebben veel liefde in zich zitten en houden ervan om veel bij hun familie te zijn. Schorpioenen zullen niet alleen goeie moeders zijn, maar ook de beste grootmoeders.

Weegschaal

Weegschalen zijn liefdevol en hebben een goed hart. Ze zullen dus een goede moeder zijn van hun eigen kinderen, maar adoptie klinkt ook niet slecht namens de Weegschaal. Vier tot zes kinderen is perfect voor dit sterrenbeeld, want zoveel liefde kunnen ze makkelijk kwijt in hun grote hart.

Maagd

Maagden schieten snel in de stress, ook al zijn ze harde werkers, toch is dit sterrenbeeld snel angstig. Het moederschap is niet makkelijk en bij elk kind snel stressen kost veel energie. Voor de Maagd is een kind prima te doen, maar een weeshuis vol is voor hun te lastig.

Leeuw

Twee tot vier kinderen past goed bij de Leeuw. Waarom? Omdat de Leeuw ook goed is in multitasken en ze zijn onafhankelijk. Opvoeden als Leeuw-moeder is fluitje van een cent en al helemaal als je kinderen een miniversie van jezelf worden.

Kreeft

Een Kreeft kan het beste twee kinderen krijgen en het liefst ook nog met enkele jaren verschil ertussen. Ze hebben namelijk meer tijd nodig om alles te verwerken rondom het moederschap. Als ze overprikkeld raken dan worden ze snel chagrijnig. Maar vergis je niet, want Kreeften zijn wel erg gehecht aan familie.

Tweelingen

Tweelingen hebben weinig geduld, maar dat betekent niet iets negatiefs. Ze zijn juist slim en liefdevol dat zijn belangrijke karaktereigenschappen om te hebben als moeder. Een tweeling (toevallig) of twee kinderen kort op elkaar passen daarom perfect bij dit sterrenbeeld. Ze kunnen de dubbele drukte goed aan.

Stier

De Stier daarentegen is juist geduldig en zorgzaam. Ze zullen perfecte moeders zijn, maar meer dan twee kinderen wordt voor de Stier wel te veel. Dit sterrenbeeld wil zich 100% focussen op haar kinderen, alle tijd en energie die ze daar in moet stoppen, is met teveel kinderen heel lastig. Twee kinderen is dus perfect en het liefst snel achter elkaar.

Lees ook: Volgens je sterrenbeeld kun je het beste deze make-up dragen tijdens de feestdagen

Ram

Rammen hebben altijd impulsieve ideeën. Ze maken soms te snelle beslissingen, maar dat betekent niets slechts. Mentaal is de Ram sterk, dus is het ouderschap goed weggelegd voor dit sterrenbeeld. Te veel kinderen bestaat voor de Ram-moeder niet. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Vissen

Vissen hebben te veel liefde in hun zitten. Vissen zijn emotionele mensen en zijn daarom snel gehecht aan kinderen. Vijf kinderen zou daarom perfect zijn voor dit sterrenbeeld, zodat ze alle liefde bij de kinderen kwijt kan.

Waterman

Watermannen staan bekend om dagdromen en hun eindeloze energie. Je zou dan denken dat ze voor veel kinderen gaan, maar volgens de astrologie kunnen ze beter één kind krijgen. Zo kunnen ze hun energie blijven behouden, want dat is wat de Waterman op de been houdt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: GettyImages

Anne MeijerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden