Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld Beeld Unsplash
Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeldBeeld Unsplash

Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Elk sterrenbeeld staat bekend om bepaalde eigenschappen. In dit artikel vertellen we wat jouw beste eigenschappen zijn op basis van je sterrenbeeld. Herken jij jezelf er in?

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken onderscheiden zich van anderen omdat ze veel ambitie hebben. Ze werken hard en zijn altijd gefocust op hun doelen. Ze laten zich niet leiden door emoties, denken goed na en bekijken alles rationeel. Hierdoor maken ze altijd doordachte beslissingen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen hebben een groot empathisch vermogen. Ze staan altijd klaar voor een ander en schieten iedereen te hulp wanneer dat nodig is. Ze zetten zich graag in voor een betere wereld en staan voor gelijkheid en acceptatie.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn gevoelig voor de energie van anderen en zijn erg sympathiek. Ze kunnen goed emoties peilen en weten al snel wanneer iemand iets dwarszit. Daardoor zijn ze fijne vrienden. Daarbij zorgt hun gevoelige kant voor veel creativiteit.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn enorm extravert en gaan elk avontuur aan. Ze zijn enthousiast en steken anderen hiermee aan. Ze nemen graag de leiding en zijn daar ook goed in. Tevens wordt dat enorm gewaardeerd door de mensen om een Ram heen.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren kijken graag de kat uit de boom, maar daarna komen ze enorm tot bloei. Ze hebben een groot doorzettingsvermogen en werken keihard. Ze doen er alles aan om hun doelen en dromen te bereiken. Ook zijn ze erg loyaal naar vrienden en relaties.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen oordelen niet snel; ze zijn erg open-minded. Hierdoor gaan mensen graag met ze om of komen ze langs voor advies. Ze zijn ook echte duizendpoten en hunkeren elke dag naar meer kennis of dingen om te leren.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften kennen zichzelf door en door. Ook zijn ze erg gevoelig, maar ze kunnen zichzelf altijd goed onder controle houden. Hun vrienden en familie zijn ontzettend belangrijk voor ze en ze voelen altijd drang om voor hen te zorgen. Bovendien zijn ze erg lief.

Lees ook Kinderhoroscoop: het sterrenbeeld van je kind vertelt veel over je kleine spruit

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn altijd vrolijk. Ze leren graag nieuwe mensen kennen, zijn open en extravert. Ze genieten van aandacht en staan dan ook graag in het middelpunt van de belangstelling. Daarbij zijn ze altijd eerlijk en zeggen ze waar het op staat.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden zijn enorm gefocust, goed voorbereid en georganiseerd. Ze pakken alles meteen op en stoppen niet voordat het klaar is. Daarbij komt iedereen graag naar ze toe voor goede adviezen. Ze geven goed advies door hun analytische vermogen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn vriendelijk en rustig. Ze houden van balans en zorgen daarom voor vrede. Ze kunnen niet goed tegen onrecht en zijn zelf altijd eerlijk. Ze hebben oog voor anderen en nemen nooit impulsieve beslissingen.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn sterke persoonlijkheden met veel diepgang. Ze zijn filosofisch ingesteld en willen altijd weten ‘waarom’ iets is zoals het is. Ze luisteren naar hun gevoel en weten daardoor op het juiste pad te blijven. Echter gaan ze nieuwe ervaringen niet uit de weg.

Lees ook: Oeh la la: dit seksstandje past het best bij je volgens je sterrenbeeld

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters brengen enthousiasme en positiviteit. Iedereen om hen heen wordt vrolijk en is graag bij hen in de buurt. Ze volgen altijd hun eigen weg, want ze zijn graag onafhankelijk. Ook zijn ze erg direct en eerlijk. Ze zullen zich niet snel laten beïnvloeden door anderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: TrendAlert | Beeld: Unsplash

Fleur HartmanUnsplash

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden