Two millennial women, one Caucasian with shoulder length hair and the other mixed race with curly hair, laugh while they hug each other outdoor near a building, wearing casual summer clothing. Beeld Getty Images
Two millennial women, one Caucasian with shoulder length hair and the other mixed race with curly hair, laugh while they hug each other outdoor near a building, wearing casual summer clothing.Beeld Getty Images

Dit vinden jij en je partner het belangrijkst in een relatie volgens jullie sterrenbeelden

Wat vind jij het allerbelangrijkste in een relatie, oftewel wat is jouw love language? De manier waarop jij liefde geeft en graag ontvangt, past bij een van de vijf ‘liefdestalen’. Check jouw love language én die van je partner.

Spread the love.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn meer van de daden dan van de woorden. Ze raken hun relatie graag aan en besteden veel tijd met hun partner. Een Steenbok ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van fysiek contact.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen vinden tijd heel belangrijk. Zo brengen ze graag veel tijd door met hun partner, maar zijn ze ook erg gesteld op hun vrijheid. Een Waterman ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van tijd samen doorbrengen en tegelijkertijd elkaar vrij laten.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn erg dromerig en romantisch. Ze zeggen graag lieve en bemoedigende woorden tegen hun relatie. Een Vissen ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van romantische cadeaus of dinertjes.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn niet bang om hun liefde te tonen. Dat doen ze dan ook volop in hun relatie. Ze geven graag cadeautjes en besteden veel tijd aan hun partner. Een Ram ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van cadeautjes en positieve woorden.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren staan bekend om hun koppigheid, ook in relaties. Ze hebben ook een zachte, lieve kant en uiten hun liefde door cadeaus te geven aan hun relatie. Een Stier ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van fysieke aanrakingen door hun partner.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen vinden communicatie het allerbelangrijkst in de liefde. Ze zijn altijd eerlijk tegen hun partner en geven duidelijk aan wat ze nodig hebben of verwachten. Een Tweelingen ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van complimentjes of lieve woorden.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften zijn rustig en blijven op de achtergrond. Ze laten hun relatie meestal het voortouw nemen en verzorgen hun partner graag. Een Kreeft ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van goede verzorging en aanrakingen.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn ontzettend loyaal in de liefde. Ze vertellen het liefst aan iedereen over hun relatie en staan bekend om hun trouw, ook richting vrienden. Een Leeuw ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van complimenten en bevestigende woorden.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden houden van daden in plaats van woorden. Ze zijn dol op aanrakingen en tonen daarmee hun liefde aan hun relatie. Een Maagd ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van cadeaus met een grote, emotionele waarde.

Hoe snel ben jij in love?

Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen willen graag dat hun partner tevreden is. Ze zijn dol op cadeautjes kopen voor hun relatie en verrassingsuitjes te plannen. Een Weegschaal ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van cadeautjes en verrassinkjes.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn dol op de physical touch. Ze brengen graag veel tijd door met hun relatie en houden ervan om elkaar veel aan te raken. Een Schorpioen ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van fysieke aanrakingen.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn van de traditionele stempel. Ze houden van quality time doorbrengen met hun relatie. Regelmatig geven ze activiteiten cadeau om herinneringen te maken. Een Boogschutter ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van ‘tijd cadeau krijgen’.

Bron: Grazia

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden