Datingmarkt sterrenbeeld Beeld Pexels
Datingmarkt sterrenbeeldBeeld Pexels

Dit sterrenbeeld ligt heel goed in de datingmarkt (en dit sterrenbeeld juist helemaal niet)

Ben je volle bak aan het daten en wil het maar niet lukken om een leuk iemand aan de haak te slaan? Dat zou weleens aan je sterrenbeeld kunnen liggen! Lig je juist wél goed in de datingmarkt? Ook daar zou je sterrenbeeld verantwoordelijk voor kunnen zijn.

Onderzoeksbureau OnePoll heeft uitgezocht welk sterrenbeeld goed in de datingmarkt ligt en welke juist het slechtst.

Sterrenbeeld beste in de datingmarkt

Het blijkt dat het sterrenbeeld Vissen het populairste is in de datingmarkt! Hoe dat zit? Ze zijn goede luisteraars en heel empathisch. Ideaal voor bij een eerste date.

Ook hebben ze veel liefde te geven en doen ze hun best om een partner op z’n gemak te stellen en veilig te laten voelen. Dit sterrenbeeld is daarnaast heel zorgzaam.

Volgens het onderzoek van OnePoll was er slechts 7% van de deelnemers die liever niet op date zou gaan met het sterrenbeeld Vissen. Vissen zijn de beste match met Kreeft en Schorpioen bleek uit het onderzoek.

Slecht in de datingmarkt

Tja, er is ook een sterrenbeeld die niet zo lekker gaat met daten. Het minst populaire sterrenbeeld blijkt Tweelingen te zijn. 42% van de deelnemers gaf aan dat ze de eigenschappen van Tweelingen niet al te best vinden.

Zo zijn Tweelingen snel verveeld en willen ze nog wel eens leugenachtig of wispelturig uit de hoek komen. Daarnaast is dit sterrenbeeld niet heel knuffelig. Een relatie met een Tweelingen is vaak onvoorspelbaar.

Maar natuurlijk heeft dit sterrenbeeld ook goede kanten. Ze zijn creatief en intelligent, heel analytisch ingesteld en scherpzinnig. Is Tweelingen jouw sterrenbeeld? Probeer dan vooral je positieve eigenschappen naar voren te laten komen tijdens dates!

Bron Libelle

Merel DuitPexels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden