blije vrouw Beeld Getty Images
blije vrouwBeeld Getty Images

Dít is jouw geluksdag in 2023 volgens je sterrenbeeld

Happy new year! Heb je al je nieuwe voornemens op een rijtje en is je bucketlist voor 2023 af? Dan kijk je vast met goede zin vooruit. Dit is je geluksdag gebaseerd op je sterrenbeeld, zet deze dag maar in je agenda!

Aftellen maar! Wat zal deze dag voor jou in petto hebben?

Ram

Jouw geluksdag is 16 mei, Ram. Vanaf deze dag krijg je een financiële boost dankzij een investering die je in 2022 hebt gedaan. Ook ga je je vanaf 16 mei meer aan jezelf denken én van jezelf houden.

Stier

Jouw geluksdag is 16 mei en deze dag wordt voor jou een beetje turbulent! Dit zal je een gevoel van vrede en ontlading geven waardoor je een hoop nieuwe energie krijgt. Deze boost zorgt ervoor dat je carrière een flinke sprong maakt - in de juiste richting.

Tweelingen

Jij hoeft niet lang te wachten, Tweelingen! Jouw geluksdag valt op 17 januari. Eindelijk komt er een einde aan de stressvolle periode die je hebt gehad en hierdoor kan je in de toekomst makkelijker keuzes maken.

Kreeft

Jouw geluksdag valt in de zomer, op 30 augustus. Deze dag zal een bron van inspiratie zijn en hierdoor ga je nieuwe manieren zoeken om je doelen te bereiken. Dit kan met de liefde, op de werkvloer, of met je financiën te maken hebben.

Leeuw

Ook jij hoeft niet lang te wachten op je geluksdag, Leeuw. Op 7 februari zal je je super zelfverzekerd voelen en vind je opnieuw succes, in de liefde én in je carrière.

Maagd

Op 1 april krijgt jouw persoonlijke leven een heerlijke oppepper! Je krijgt namelijk een opwindende nieuwe uitbarsting van energie. Hierdoor krijg je de kans nieuwe relaties aan te gaan: vrienden of potentiële lovers. Op deze dag ga je meer naar jezelf luisteren, waardoor je ook meer van jezelf gaat houden.

Weegschaal

Jouw geluksdag valt op 30 oktober. Na een turbulent jaar met veel hoogte en diepte punten biedt deze dag jou veel bescherming. Je dierbaren zullen een positieve draai aan je leven geven waardoor moeilijke persoonlijke relaties eindelijk opgelost worden.

Schorpioen

Samen met Weegschaal en Tweelingen staat 2023 bekend als jouw jaar. The only way is up voor jou dit jaar en op 16 november heb je extra veel geluk. Op deze krijg je een enorme energieboost die je motiveert je dromen na te jagen.

Boogschutter

2023 wordt voor jou een jaar met veel hoogte- en dieptepunten, Boogschutter. Jouw geluksdag valt op 17 januari. Op deze dag krijg je nieuwe kansen op de werkvloer en dit zal positieve, waardevolle ontwikkelingen opleveren in het dagelijks leven.

Steenbok

Zelfliefde staat centraal op jouw geluksdag: 23 maart. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgen een boost. 2023 wordt voor jou een jaar vol persoonlijke groei. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en kan je problemen in familiekringen eindelijk loslaten.

Waterman

Jouw geluksdag valt op 30 oktober, Waterman. Op romantisch, werkgebied én in je privéleven zal het geluk op deze dag aan jouw kant staan. Vanaf deze dag ben je klaar om je problemen in het verleden te laten en eindelijk te focussen op de toekomst.

Vissen

7 maart is jouw geluksdag. Op deze dag komt er een vlaag van creativiteit over je heen waardoor je allerlei nieuwe ideeën krijgt. De kans is groot dat 2023 op het gebied van liefde, werk of vrije tijd jóuw jaar wordt.

Bron: Margriet

Lisa CostersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden