sterrenbeeld bed Beeld Getty Images
sterrenbeeld bedBeeld Getty Images

Dit is je ideale bedpartner volgens je sterrenbeeld

Droom jij ‘s nachts veel? Of lig je heel lang te draaien voordat je in slaap valt? Er zijn astrologen die beweren dat je manier van slapen verband houdt met je sterrenbeeld. Omdat niets vervelender is dan het bed delen met iemand die totaal anders slaapt dan jij, hier jouw ideale match.

Met déze sterrenbeelden zou je juist wel naar bed moeten gaan.

Ram en Schorpioen

Overdag is de Ram direct en jeugdig, en dit merk je 's avonds ook: vlak voordat dit sterrenbeeld naar bed gaat, is ze nog mega actief. Ook heeft de Ram de neiging om rusteloos te slapen. Daarom kan de Ram het beste het bed inkruipen met de Schorpioen. Deze is ook erg actief en zo heb je geen last van elkaar tussen de lakens.

Stier en Weegschaal

De Stier is punctueel en gaat het liefst volgens een strakke routine vroeg naar bed. Ook valt de Stier lekker snel in slaap. Wat fijn! Het sterrenbeeld wat het beste bij de Stier past, is de Weegschaal. Die houdt namelijk net zo veel van rust en ontspanning.

Tweelingen en Boogschutter

Slapen is eigenlijk helemaal niets voor de Tweelingen, jij voert veel liever een goed gesprek. Tot diep in de nacht kan dit sterrenbeeld zich verliezen in diepe conversaties, maar ook in een goed boek of een fijne Netflix serie. De Boogschutter kan het gedrag van Tweelingen het beste verdragen, dus jullie zijn een perfecte match in bed! Slaap zacht, eh laat.

Altijd een rotzooi thuis?

Dat kan komen door je sterrenbeeld

Kreeft en Vissen

Overdag is de Kreeft rustig en wat aan de afstandelijke kant, maar 's avonds slaat het humeur van dit sterrenbeeld om. Het liefst kruip je dicht tegen je partner aan in bed en knuffel je net zolang jullie beide in slaap vallen. Gelukkig is Vissen ook helemaal weg van knuffelen, dus jullie zijn perfect voor elkaar.

Leeuw en Waterman

Alhoewel de Leeuw niet afstandelijk is, houdt ze wel van me-time 's avonds. Een beetje rust en ruimte is wat jij nodig hebt voor het slapen gaan. Zo kan je rustig nadenken over wat je allemaal hebt meegemaakt die dag. Gelukkig is de Waterman net zoals jij, en kunnen jullie samen genieten van de rust voordat het tijd is om te gaan slapen.

Maagd en Steenbok

De Maagd heeft routine nodig. Ze slaapt goed en ligt niet de hele nacht te draaien. Voor de Steenbok ideaal om hiernaast te slapen. Steenbokken hebben namelijk rust en regelmaat nodig en dat kunnen ze perfect bij de Maagd vinden. Tijd voor een perfecte nachtrust.

Bron: Margriet

Lisa CostersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden