Dít is de ideale bedtijd voor jou volgens je sterrenbeeld Beeld Pexels
Dít is de ideale bedtijd voor jou volgens je sterrenbeeldBeeld Pexels

Dít is de ideale bedtijd voor jou volgens je sterrenbeeld

Een goede nachtrust is heel erg belangrijk. Ben je geïnteresseerd in sterrenbeelden? Dan heb je je misschien wel eens afgevraagd of je sterrenbeeld ook invloed heeft op je bedtijd. Al die verschillende sterrenbeelden kunnen natuurlijk nooit hetzelfde slaapritme hebben.

Vuurtekens (Ram, Leeuw, Boogschutter)

Deze sterrenbeelden moeten veel eerder naar bed dan je zou denken. Dit komt door hun persoonlijkheid. Ze zijn altijd bezig en zullen nooit stilzitten. Dit kost deze sterrenbeelden veel energie. Hierdoor hebben ze een vaste avondroutine en zullen ze een standaard bedtijd hebben, zodat ze de volgende ochtend genoeg zijn uitgerust.

Een tip voor deze sterrenbeelden is op op tijd je telefoon weg te leggen. Kijk ook laat in de avond geen tv en ook is het belangrijk om na acht uur niks meer te eten. Probeer echt even tot rust te komen voordat je gaat slapen. De beste tijd om te gaan slapen is tussen tien en elf uur 's avonds.

Aardetekens (Stier, Maagd, Steenbok)

Aardetekens kunnen slecht tegen verandering en houden van stabiliteit. Daarom houden deze sterrenbeelden ook van een vaste bedtijd. Wat die tijd is, dat maakt niet zoveel uit. Zolang ze maar minimaal acht uur slaap halen komt het goed. Als ze goed uitgerust zijn kunnen ze zich de volgende dag weer focussen op hun werk, want ze doen dingen niet graag half.

Net zoals bij de vuurtekens houden ook deze sterrenbeelden van een standaard avondroutine. Het helpt om te gaan lezen of mediteren voordat je gaat slapen.

Luchttekens (Tweelingen, Weegschaal, Waterman)

Deze sterrenbeelden zijn blij met verandering en kunnen goed tegen onverwachte wendingen. De bedtijd van deze sterrenbeelden verschilt per dag. Echt heel vroeg gaan ze eigenlijk niet naar bed. Tussen elf en twaalf uur 's avonds is een perfecte tijd om te gaan slapen.

Praat voordat je gaat slapen met een partner, vriend(in) of familielid over je dag, op deze manier komt er rust in je hoofd en kun je rustig gaan slapen. In een dagboek schrijven kan ook helpen.

Lees ook Tijd voor een hete avond: dit zijn de beste sekstips per sterrenbeeld

Watertekens (Kreeft, Schorpioen, Vissen)

Deze sterrenbeelden zijn echte nachtdieren en zijn dicht verbonden met de maan. De perfecte bedtijd ze zal pas na twaalf uur zijn. De creativiteit komt 's avonds tot leven en als de zon onder is worden deze sterrenbeelden pas echt wakker. Ze vinden het heerlijk om met kaarsen en rustige muziek hun eigen ding te doen. Als je echt tot rust wilt komen, dan helpt een lekkere douche het beste.

Deze sterrenbeelden zijn gevoelig en zullen daarom ook veel intense dromen hebben. Een tip is om een dromenboekje bij te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Pexels

FlairPexels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden