februari Beeld Getty Images
februariBeeld Getty Images

Deze sterrenbeelden krijgen een lastige februari voor de kiezen

Januari vloog voorbij en februari staat alweer voor de deur. Volgens de sterren kan de aankomende maand voor bepaalde sterrenbeelden een bittere pil worden.

Het leven kan niet altijd easy peasy verlopen. Deze sterrenbeelden hebben helaas pech in februari.

Stier

De tweede maand van 2023 wordt niet jouw beste maand, Stier. Je hoopt vooruitgang te boeken op meerdere vlakken maar iets lijkt je tegen te houden om er honderd procent voor te gaan. Laat je ambities even los en focus op activiteiten en hobby's waar je goede energie uithaalt.

Ook zal je deze maand je verleden tegenkomen. Dit kan te maken hebben met een gebeurtenis in familiekringen. Houd je hoofd koel en in het heden. You'll be fine!

Steenbok

Februari staat voor jou in het teken van love, love, love, Steenbok. Jij kan deze maand zomaar de ware tegenkomen! Stel je open voor nieuwe connecties en laat mensen binnen. Maar pas op: laat niemand over je heen lopen. Je grenzen aangeven is heel belangrijk, en kan ook leiden tot het verlies van dierbaren. Kies voor jezelf wanneer mensen hun ware aard tonen.

Waterman

Elke dag wordt jou een spiegel voorgehouden, Waterman. Zorg ervoor dat je in februari extra lief voor jezelf bent zodat alle emoties niet te veel opkroppen. Als je niet overloopt, voorkom je ruzies. En confrontaties kan jij de maand echt niet gebruiken. Omring jezelf met mensen die je waardeert en je goede energie geven, zij zullen je helpen de aankomende weken door te komen.

Bron: Girlscene

Lisa CostersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden