2022 afsluiten Beeld Getty Images
2022 afsluitenBeeld Getty Images

Deze sterrenbeelden gaan het jaar 2022 bijzonder afsluiten op werkgebied

De tijd vliegt en we zijn alweer aangekomen in de laatste maand van het jaar. Voor je het weet is het oudejaarsavond. En die avond wordt voor een aantal mensen erg bijzonder. Déze drie sterrenbeelden zullen het jaar namelijk enorm goed afsluiten wat werk betreft.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Kreeft

Voor veel mensen voelt de maand december als een laatste loodje. Ze hebben weinig energie in deze drukke, laatste maand van het jaar. Dit geldt niet voor de Kreeft. In december voelt dit sterrenbeeld zich namelijk energieker dan ever. Er veranderen dingen voor een Kreeft, als iemand met dit sterrenbeeld daarvoor openstaat natuurlijk.

Aan het eind van het jaar bereikt de Kreeft gegarandeerd succes op werkgebied. Een paar mooie carrièrekansen komen voorbij, zonder dat je daar extra moeite voor hebt gedaan.

Weegschaal

Net als de Kreeft gaat dit sterrenbeeld een erg productieve maand tegemoet. Opgeven is niks voor de Weegschaal. Als iemand met dit sterrenbeeld iets wil, gaat ie er helemaal voor. In december moet een Weegschaal nog even gas geven, maar dat gaat zeker beloond worden. Je to-dolijstje zal aan het eind van het jaar eindelijk eens volledig afgevinkt zijn.

Tijdens het werken doet de Weegschaal ook alvast inspiratie op voor nieuwe projecten. In het begin van het nieuwe jaar kan dit sterrenbeeld een promotie of loonsverhoging verwachten.

Boogschutter

Ten slotte: de Boogschutter. Dit sterrenbeeld gaat in de laatste maand van 2022 de uitdaging aan. Zonder enige moeite maakt een Boogschutter al z’n werkzaamheden af in een hoog tempo. Hiervoor krijgt iemand met het sterrenbeeld Boogschutter – verdiende – complimentjes van collega’s en de baas. Dat is altijd mooi meegenomen, maar gelukkig is dat niet het enige. Het sterrenbeeld Boogschutter kan iets heel moois verwachten carrièrewise in het nieuwe jaar. Zo zie je maar, hard work pays off.

Bron Girlscene

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden