Sterrenbeelden uiterlijk liefde Beeld Getty Images
Sterrenbeelden uiterlijk liefdeBeeld Getty Images

Deze 4 sterrenbeelden geven meer om het uiterlijk dan het innerlijk in hun liefdesleven

Tijdens het swipen ben je natuurlijk vooral gefocust op het uiterlijk van potentiële dates. En ook in de kroeg is dat het eerste wat opvalt. Toch vinden veel mensen het innerlijk van iemand veel belangrijker. Toch zijn er 4 sterrenbeelden die wél veel waarde hechten aan het uiterlijk.

De onderste 4 sterrenbeelden geven meer om het uiterlijk dan om het innerlijk als het om een potentiële partner gaat.

Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal vindt esthetiek heel belangrijk, dus ook bij een partner. Een goed verzorgd uiterlijk vinden ze belangrijk. Niet verzorgd voor de dag komen kan voor een Weegschaal echt een dealbreaker zijn. Daarnaast is dit sterrenbeeld ook heel gesloten en vinden ze het minder belangrijk om te focussen op het innerlijk van hunzelf en hun partners.

Schorpioen

De Schorpioen is echt heel kieskeurig in de zoektocht naar de ware. Uiterlijk speelt hierbij een grote rol. Dit sterrenbeeld vindt fysieke aantrekking heel belangrijk. Een emotionele connectie is van ondergeschikt belang, zeker in het begin van de relatie.

Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter vindt het zeer belangrijk dat hun partner aantrekkelijk is. Ze focussen liever op het uiterlijk dan op het innerlijk, want ze vinden het zelf niet fijn zich kwetsbaar op te stellen naar anderen. Die emotionele connectie komt later wel, eerst focussen ze op het uiterlijk.

Ram

Ram is een sterrenbeeld dat geniet van de mooie dingen in het leven. En ja, dus ook op liefdesgebied. Ze zijn daarom erg gefocust op het uiterlijk wanneer ze op zoek zijn naar een partner. De fysieke aantrekkingskracht moet er zijn, anders gaat het niet werken.

Bron Libelle

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden