gossip Beeld Getty Images
gossipBeeld Getty Images

Deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste roddelaars

Hoewel iedereen wel eens roddelt, springen drie sterrenbeelden er met kop, schouders en kroon bovenuit. Ze zijn altijd op de hoogte van de meest juicy verhalen en kunnen soms moeilijk hun mond houden. Deze drie sterrenbeelden roddelen er altijd op los.

Ben jij volgens de sterren een true Gossip Girl?

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend om zijn zelfverzekerdheid, maar dat zijn Leeuwen lang niet altijd. Leeuw kan namelijk af en toe best onzeker zijn over vriendschappen. De Leeuw wil graag ergens bij horen en vindt het leuk om nieuwe vrienden te maken. Hoewel roddelen niet de meest nette manier is, is het wel een manier om te connecten en andermans visie te ontdekken. En daarom knopen Leeuwen dan ook vaak een gesprek aan met random mensen. It might be your new best friend!

Tweelingen

Tweelingen staat bekend om zijn vlotte babbel. Maar naast dat dit sterrenbeeld veel praat, kan het ook goed luisteren. Tweelingen is altijd op jacht naar de nieuwste gossip en is dan ook altijd op de hoogte. Alhoewel dit sterrenbeeld geen kwade bedoelingen heeft, kan het door zijn nieuwsgierige aard wel overkomen als onbetrouwbaar.

Schorpioen

In tegenstelling tot Tweelingen is Schorpioen wel goed in het bewaren van geheimen. Schorpioen houdt ook meer van de leuke roddels en is niet zo van de negatieve talk over andermans leven. Doordat Schorpioenen heel nieuwsgierig van aard zijn, zullen ze hun familie en vriendenkring het hemd van het lijf vragen. Ze vragen altijd door, en daardoor kunnen ze eventuele juice tot in ieder detail doorvertellen. Pas dus maar op wat je aan een Schorpioen vertelt...

Bron: Ze.nl

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden