Daghoroscoop Tweelingen Beeld Flair
Daghoroscoop TweelingenBeeld Flair

Daghoroscoop: Besteed energie aan jezelf, Tweelingen ✨

Dit is de daghoroscoop van 22 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Tweelingen

Als iemand vandaag ergens commentaar op heeft, reageer dan niet meteen, want je begint al te twijfelen zodra iemand roept dat een ander kapsel ook enig zou staan. Ze bedoelen het goed, maar er is echt niets mis met jouw eigen beslissingen. Je houdt vandaag eindelijk eens wat energie over aan het einde van de dag. Besteed die lekker aan jezelf. Waarom pak je die interessante hobby niet opnieuw op? Daar kun je veel voldoening uit halen.

Leeuw

Het is mooi dat je hoge verwachtingen koestert over je eigen prestaties, maar je komt van een koude kermis thuis als je daarmee je vrienden verveelt. Problemen binnen een relatie kunnen komen uit jaloezie. Je kunt erkenning krijgen van collega’s en meerderen met een promotie of salarisverhoging tot gevolg. Meer dan anders sta je open voor de behoeften van anderen en ben je bereid je in te zetten voor het algemeen belang, maar vergeet eigen verlangens niet.

Kreeft

Je bent vandaag goedgemutst en je hebt zin in wat gezelschap. Bel een vriend of vriendin en maak een afspraak of trakteer een collega. Wees op het werk niet te star in je aanpak. Een heftig verlangen naar jouw geliefde kan je ertoe brengen vroeg naar huis te gaan. Jou kan vandaag eigenlijk niets gebeuren. Wat de doen met die fijne stemming? Zoals altijd zit je boordevol plannen om véél te verdienen. Richt je op één idee, en ga daar hard mee aan de slag.

Geen Tweelingen, Leeuw of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden