Daghoroscoop Schorpioen Beeld Flair
Daghoroscoop SchorpioenBeeld Flair

Daghoroscoop 9 mei: Je zit goed in je vel, Schorpioen ✨

Dit is de daghoroscoop van 9 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Schorpioen

Je hebt veel te doen, maar ook de energie om het voor elkaar te krijgen. Je zit goed in je vel en dat merk je op alle fronten. Op je werk loopt het lekker en wat de liefde betreft gaat alles z’n gangetje. Dagen als deze kun je wel vaker hebben! Het vorderen van een grote klus kan echter wat tegenzitten en de hulp waarop je rekent blijft uit. Je baas kan kritisch uit de hoek komen en misschien ook onplezierig. Er kunnen je extra taken worden opgelegd.

Kreeft

Een oudere vrouw speelt een belangrijke rol. Ze vraagt al je aandacht. Dit kan positief of negatief zijn. Geef op tijd je grenzen aan. Er komen een aantal dingen op je pad, waardoor je aandacht thuis komt te liggen. Laat de rest voor wat het is. Op de werkvloer ben jij in je element. Veel collega´s leunen volledig op jou en vertellen je hun grootste geheimen. Met al die persoonlijke informatie op zak, heb je een machtige positie. Ga daar verstandig mee om.

Beter voor jezelf opkomen

5x tips voor assertiviteit

Waterman

Je hebt wat dingen een tijdje laten sudderen, maar nu moet je spijkers met koppen slaan. Je hoeft het natuurlijk niet helemaal alleen te doen, je kunt hulp inroepen van iemand die je na aan het hart staat. Deze dag kan in de vriendenkring wat misverstanden opleveren. Woorden worden uit hun verband gerukt. Het valt niet mee om objectief naar elkaar te luisteren. Voor je het weet, vallen jullie elkaar in de rede. Dat werkt niet, dus doe rustig aan.

Geen Schorpioen, Kreeft, Waterman. Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden