Daghoroscoop 9 juni: Maat houden valt niet mee vandaag, Ram ✨ Beeld
Daghoroscoop 9 juni: Maat houden valt niet mee vandaag, Ram ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 9 juni: Maat houden valt niet mee vandaag, Ram ✨

De daghoroscoop van 9 juni 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Je bent gezegend met een krachtig lichaam en daardoor heb je meestal, als vanzelf, een goede gezondheid. Dat maakt je een beetje verwend. Maar zeker als je wat ouder bent, zul je merken dat er ook beperkingen zijn. De sterren zorgen vandaag voor een optimistische, uitgelaten sfeer. Je merkt het vooral op het gebied van werk en planning. Geniet van deze goede stemming! Je weet eigenlijk best goed wat je wilt. Alleen maat houden valt niet mee.

Stier

Je wilt te veel in een te korte tijd, of bent te fanatiek, waardoor je last van je gezondheid kunt krijgen. Iets ongebruikelijks wat je niet eerder hebt meegemaakt kan je alert maken. Wees je bewust van de meedogenloze gevoelens die je wel eens jegens anderen hebt. Probeer een confrontatie te vermijden. Jouw partner klaagt dat je te weinig tijd en aandacht voor hem of haar hebt. Maar dat is echt reuze simpel op te lossen: een etentje en alles is weer ok.

Lees ook Welk type vriendin ben jij volgens je sterrenbeeld?

Maagd

Een nieuw dieet zal wonderen doen voor je lijn en de jaloezie opwekken van vrienden en collega's. Een investering pakt goed uit. Bied een ouder familielid een helpende hand; neem zo nodig een dag vrij om te klussen. Je kunt vandaag aardige oplossingen vinden voor oude problemen. Onenigheid met een kind is mogelijk, maar is ook af te wenden als je de deur uitgaat en geen discussie begint. Komt er een goede mogelijkheid voorbij op het gebied van werk?

Geen Ram, Stier of Maagd, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden