Daghoroscoop 30 September: Je komt even niet tot rust, Leeuw✨ Beeld
Daghoroscoop 30 September: Je komt even niet tot rust, Leeuw✨

PREMIUM

Daghoroscoop 30 September: Je komt even niet tot rust, Leeuw✨

De daghoroscoop van 30 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Het is verstandiger om eerst te plannen en dan te handelen. Misschien ben je de afgelopen tijd een beetje te bedachtzaam geweest? Mogelijk is dat de reden waarom je jezelf nu wat geremd voelt. Je bent het gewend om flink bezig te zijn, maar vandaag heb je het wel heel erg druk. Je telefoon blijft maar rinkelen en je hebt continu mensen over de vloer. Je komt even niet tot rust. Geef duidelijk aan wanneer het genoeg is geweest. Anderen zien dat niet.

Waterman

Zet vandaag je persoonlijke behoeften op de eerste plaats. Zoek mogelijke bronnen van stress en schakel ze uit. Ontspanningsoefeningen en sport doen je goed. Leg jouw superieuren in de watten, want het is nu niet het moment om met ze op de vuist te gaan. Kijk niet zo verontwaardigd naar anderen, je zit vandaag vooral jezelf in de weg. Blijf niet ingewikkeld doen als er een heel eenvoudige oplossing voorhanden is. Daar koop je helemaal niets voor.

Lees ook Tijd voor een hete avond: dit zijn de beste sekstips per sterrenbeeld

Tweelingen

Als je kinderen hebt moet je rekening houden met een chaotisch dagje. Op de werkvloer blijft een confrontatie tot je opluchting uit. Ben je bereid om nóg een keer alles te geven of neem je genoegen met dat tegenvallende resultaat? Kom op, dat laatste is je eer te na. Houd rekening met misverstanden en vertraging, zowel in zaken als in het verkeer. Steek meer energie in huiselijke zaken en heb er vrede mee dat je even afstand moet doen van het goede leven.

Geen Leeuw, Waterman of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Getty Images

Lisa Costers

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden