Daghoroscoop 29 september: Je zou jezelf vandaag wat moedeloos kunnen voelen, Boogschutter✨ Beeld Getty Images
Daghoroscoop 29 september: Je zou jezelf vandaag wat moedeloos kunnen voelen, Boogschutter✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Daghoroscoop 29 september: Je zou jezelf vandaag wat moedeloos kunnen voelen, Boogschutter✨

De daghoroscoop van 29 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Je zou jezelf vandaag wat moedeloos kunnen voelen. Misschien heb je te lang als een soort Don Quichote tegen windmolens gevochten? Je hebt er het oncomfortabele gevoel aan overgehouden dat je niets gewonnen hebt. Bedenk bij jezelf of dat wel terecht is. Je baalt al tijden van een slechte eigenschap van jezelf en daarin ben je (eerlijk is eerlijk) niet de enige. Je zou vriend en vijand verbazen door er nu eindelijk eens iets aan te doen!

Vissen

Doe vandaag je best om op het werk een harmonieuze en opgewekte sfeer te scheppen, zodat de uren sneller voorbij gaan. Als je je eventueel aan je werk kunt onttrekken, zou je een vrije dag kunnen nemen. Als je een te grote ambitie hebt, kun je fanatiek raken. Te fanatiek. En hardlopers zijn doodlopers, dat weet je. Je kunt gelukkig gemakkelijk contact maken met de mensen om je heen. Dat kan ervoor zorgen dat je een solide vangnet hebt.

Lees ook Wat zegt het sterrenbeeld over je kind?

Stier

Grote kans dat je vol zin zit om naar de sportschool te gaan en jezelf een nieuw, gezond eetpatroon aan te meten. Je probeert jezelf optimaal in vorm te krijgen. Niets mis mee, zolang je het maar niet overdrijft. Op zakelijk gebied zal het lonen om eens van de gebaande paden af te wijken. Verandering van omgeving kan ook je werklust verhogen en de verveling tegengaan. Je trekt alle registers open en hebt binnen korte tijd een flinke voorsprong op de rest.

Geen Boogschutter, Vissen of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden