Daghoroscoop 28 september: Kijk naar een oplossing, Weegschaal✨ Beeld
Daghoroscoop 28 september: Kijk naar een oplossing, Weegschaal✨

PREMIUM

Daghoroscoop 28 september: Kijk naar een oplossing, Weegschaal✨

De daghoroscoop van 28 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Let eens wat extra op met je auto, laptop of mobieltje. De kans dat iets nu onverwacht stuk gaat is helaas erg groot. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen. Je hebt wel een beloning verdiend. Met je partner heb je een uitstekende band. Hij of zij is je beste vriend(in) en je kunt veel aan hem of haar kwijt. Je baalt ervan dat je partner het zo druk heeft, waardoor jullie weinig tijd met elkaar hebben. Als je de ruimte vindt, kijk dan naar een oplossing.

Ram

Een bepaalde kwestie met je partner kan je gemoedsrust flink verstoren. Praat het liever uit dan steeds weer dezelfde details of klachten naar voren te brengen. Dan kom je nooit tot een goed gesprek. Als je dat niet kunt, moet je je afvragen hoe sterk je relatie eigenlijk is. Je neemt graag de leiding. Zowel op je werk als thuis. Helaas wordt dat vandaag niet echt gewaardeerd. Je krijgt commentaar of er ontstaan irritaties. Het gaat om de manier waarop.

Lees ook Het najaar komt eraan: déze 3 sterrenbeelden kunnen niet wachten

Maagd

Je hebt vandaag zin om lekker te luieren en niets te doen. Verkeerde dag want deze dag zit vol met mooie kansen voor jou. Doe daar iets mee en kies een andere dag om te luieren. Zorg ervoor dat de rust wederkeert. Sommige dingen zullen er vandaag somberder uitzien dan ze echt zijn. Laat het je niet beïnvloeden; het gaat vanzelf weer voorbij. Je kunt ontevreden zijn over het leven van alledag omdat je vindt dat je te weinig steun van anderen hebt.

Geen Weegschaal, Ram of Maagd? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Getty Images

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden