Daghoroscopen Beeld Flair
DaghoroscopenBeeld Flair

Daghoroscoop 28 oktober: Jouw gedachten zijn blijven hangen bij jouw geliefde, Maagd✨

Dit is de daghoroscoop van 28 oktober 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Maagd

Als je merkt dat er sprake is van een misverstand, loop dan niet heel eigenzinnig door. Dat zou je zomaar kunnen doen met de gedachte dat ‘ze er vanzelf wel achter komen’. Ook anderen kunnen helaas geen gedachtelezen. Begin vroeg; je kunt vandaag veel doen en bereiken. Fijn, je hebt vandaag wat extra energie. Je kunt dus wat doen met jouw drang naar passie. Wat er vandaag ook op het programma staat, jouw gedachten zijn blijven hangen bij jouw geliefde.

Steenbok

Je bent vandaag gewoonweg supergevoelig. Probeer daarom vooral de prettige sferen op te zoeken. De prettige indrukken die je daarbij opdoet zullen je lang bijblijven. Je bent momenteel succesvol in relaties en op het gebied van samenwerking. Je moet niet denken dat je dom bent als het ergens over gaat waar je niets vanaf weet. Veel mensen verkondigen graag semi-intelligente dingen die eigenlijk nergens op slaan. Ook al weten zij er ook niets van.

Kreeft

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel legt het kind in jou doorgaans aan de ketting, maar vandaag kan de ketting van het slot. Je hebt veel energie en kunt wat ongeduldig zijn tegen mensen die trager zijn. Maak geen ruzie. Je levert vandaag een knappe prestatie en dat valt ook anderen op. Dit kan je nog wel eens iets opleveren op je werk. De organisatie voor een leuk uitje heeft nog heel wat voeten in de aarde. Begin er vandaag al mee, anders komt het niet af.

Geen Maagd, Steenbok of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Bron Astro Media

Redactie FlairFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden