Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

Daghoroscoop 28 maart: Laat die excuses achterwege, Ram ✨

Dit is de daghoroscoop van 28 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Ram

Focus vandaag op verantwoordelijkheden en bedenk geen excuses voor fouten of nalatigheden. Breng orde op zaken, blijf bij de les en maak een planning voor de hele week. Zorg ook voor beweging anders ontplof je op een ongelegen moment. Je financiën zijn vandaag een aandachtspunt. Hoewel je alles prima op orde hebt, kun je nu toch te maken hebben met onverwachte uitgaven. Daar hoef je je niet druk om te maken, want je komt er wel uit.

Stier

Je bent plichtsgetrouw, een doorzetter en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Maatschappelijke waardering is belangrijk voor je. Om in evenwicht te blijven kun je humor, warmte en spontaniteit inzetten. Maak je niet te veel zorgen. Als single kan het zo zijn dat je de ware tegen het lijf loopt. Terwijl je daar eigenlijk helemaal niet mee bezig bent. Heb je een relatie, dan kun je eveneens onverwacht op iemand vallen. Het is aan jou wat je daarmee doet.

Tweelingen

Emoties kunnen vandaag hoog oplopen en je zult je moeten inspannen om ze onder controle te houden. Er lijkt sprake van ongebruikelijk hoge rekeningen, maar ook van een verrassende gift of meevaller. Bereid je voor op veel activiteit. Je voelt je niet altijd even positief of opgewekt. De lange werkdagen eisen hun tol. Lekker thuis gaan hangen is misschien de meest voor de hand liggende optie, maar niet de beste. Juist door afleiding ga je je beter voelen.

Geen Ram, Stier of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden