Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

Daghoroscoop 28 april: Reken niet op medewerking van anderen, Ram ✨

Dit is de daghoroscoop van 28 april 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Ram

Je voelt je enorm gepassioneerd, zowel op het gebied van creativiteit als op het gebied van intimiteit. Verlies jezelf in datgene wat je het belangrijkst vindt (en voel je er vooral niet schuldig over). Je drijft je zin door en je kunt daarmee mensen tegen je in het harnas jagen. De komende tijd hoef je niet te rekenen op veel medewerking van anderen. In een langlopend proces heb je een essentieel detail veronachtzaamd. Richt je aandacht vandaag daarop.

Tweelingen

Doe vandaag geen overbodige aankopen. Hand op de knip, dus. Je houdt van het leven, maakt graag plezier en bent gek op theater, muziek en alle andere vormen van amusement. Laat alleen wel je ego thuis, want je kunt soms nogal hoog van de toren blazen. De wereld staat niet stil, omdat jij je teruggetrokken hebt. Probeer weer eens beter te communiceren met jouw omgeving. Jouw geliefden willen graag alles met je delen. Ook al denk je dat dit niet zo is.

Altijd een rotzooi thuis?

Dat kan dan komen door je sterrenbeeld

Leeuw

Je helpt vandaag meerdere mensen uit de brand en kunt op veel dankbaarheid rekenen. Je eigen werkzaamheden schieten er mogelijk bij in, maar dat is voor een keertje niet zo erg. Soms is het beter een en ander maar even over je kant te laten gaan. Als alle turbulentie minder wordt, kun je bepaalde zaken alsnog aan de kaak stellen. Waarschijnlijk voorkomt dat onnodige ruis op de lijn. Je kunt vandaag gelukkig wel met allerlei mensen omgaan.

Geen Ram, Tweelingen of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden