Daghoroscoop 30 September: Je komt even niet tot rust, Leeuw✨ Beeld
Daghoroscoop 30 September: Je komt even niet tot rust, Leeuw✨

Daghoroscoop 27 oktober: Offer jezelf niet op voor de mensen om je heen, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 27 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Je kunt wel wat hulp gebruiken, maar waarschijnlijk ben jij juist degene die anderen tot dienst is in plaats van andersom. Offer jezelf niet op voor de mensen om je heen. Verander je houding om anderen van jouw standpunt te overtuigen. Als jij niets zegt, word je chagrijnig en dat pikt men op. Als het zo ver is, willen ze ook niet meer luisteren naar de dingen die jij anders wilt zien. Je trekt de laatste tijd steeds meer verantwoordelijkheden naar je toe.

Kreeft

Wees op je hoede waar het om het onbekende en onbeproefde gaat. Zorg voor speelruimte als risico’s opdoemen, maar laat geen kansen voorbij gaan. Geef niet te veel geld uit. Je bent vandaag niet vooruit te branden en daar erger je je zelf nog het meest aan. Maak je ook niet té druk. Niet elke dag kan een topdag zijn. Je moet de neiging onderdrukken om dat nieuwtje meteen door te vertellen. Het is namelijk belangrijk om je integer op te stellen.

Lees ook: Kort lontje? Déze 4 sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Waterman

Ongeacht het weer dien je vandaag wat verkoeling te zoeken. Je raakt namelijk gemakkelijk opgewonden over dingen. Dit kan betekenen dat je ergens te warm voor dreigt te lopen. Het kan ook betekenen dat je als heethoofd bestempeld dreigt te worden. Deze dag mag gerust een beetje rustig verlopen. Plan niet te veel in. Dat werkt toch niet, want afspraken dreigen nu snel mis te lopen. Het is een goede dag om achterstallige zaken op te knappen.

Geen Leeuw, Kreeft of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden