Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

Daghoroscoop 26 mei: Voorkom ongelukken en wees extra oplettend, Kreeft ✨

Dit is de daghoroscoop van 26 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Raadpleeg eens een deskundige over vragen waarop jij momenteel geen antwoord hebt. Werk achter gesloten deuren en alleen, want je kunt je maar moeilijk focussen met mensen om je heen. Voorkom ongelukken door extra oplettend te zijn. Pas vandaag op met wat je zegt. Natuurlijk is het goed om open en eerlijk te zijn, maar soms loop je er belangrijke kansen door mis. Pak het wat rustiger aan, zelfs als dat eigenlijk je stijl niet helemaal is.

Boogschutter

Je zou je vrienden op verschillende manieren bij kunnen staan. Dat is goed voor hen en jij kunt er voldoening uit putten. Vergeet ook niet om voldoende aandacht aan je partner te geven. Een beetje interesse kun je toch wel tonen? Alles gaat vandaag z’n gangetje en dat voelt lekker. Ook al wordt het best druk, niets zit gelukkig tegen. Dit is een goede periode voor een lange vakantie of het plannen van een weekendje weg. Je kunt er tijd voor vrijmaken.

Weegschaal

Je staat met beide benen op de grond en hebt het gevoel dat je alles aankunt, en dat wil wat zeggen voor iemand als jij. Je bent sterk en krachtig, zonder de zwakkeren onder de voet te lopen. Je neemt de leiding en anderen kiezen er zelf voor om je te volgen. Je wilt geregeld avonturieren, maar wel afgewisseld met de broodnodige rust thuis. Je kunt je soms wel snel opgejaagd voelen. Als je last hebt van een hoge bloeddruk, moet je snel maatregelen treffen.

Geen Kreeft, Boogschutter of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden