Daghoroscoop 25 mei: Trakteer jezelf eens, Tweelingen ✨ Beeld
Daghoroscoop 25 mei: Trakteer jezelf eens, Tweelingen ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 25 mei: Trakteer jezelf eens, Tweelingen ✨

De daghoroscoop van 25 mei 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Je hebt wat overtollige energie weg te werken en dat kan vandaag prima. De mensen in je omgeving lopen er vandaag de kantjes vanaf, dus waarom zou jij je bovenmatig inspannen? Op halve kracht red je het ook wel tot het weekend. Aan inspiratie zal het je vandaag niet ontbreken. Handig wanneer je aan een project werkt of iets nieuws moet bedenken. Ook voor problemen heb je in no-time een oplossing. Trakteer jezelf eens op een goed boek of een mooie film.

Vissen

Tolerantie en begrip zijn mooie eigenschappen maar kunnen vanochtend schaars zijn. Ouders zullen er moeite mee hebben hun kinderen in toom te houden. Een gebeurtenis kan voor opwinding zorgen en voor enige paniek. Er hangt vandaag een dromerige, inspirerende sfeer in de lucht. Je merkt het vooral op het financieel gebied. Gebruik deze dag om nieuwe ideeën op te doen om meer geld te verdienen. Shop niet gedachteloos je bankrekening leeg.

Lees ook Pietje precies: deze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Kreeft

Door je in jouw eigen rol en verwachtingen te verdiepen, zul je beseffen wat je van anderen verlangt. Veranderingen op het persoonlijke vlak gaan je te langzaam. Die aanhoudende vermoeidheidsklachten kunnen erop wijzen dat je de afgelopen tijd te veel hooi op je vork hebt genomen. Probeer komend weekend eindelijk eens écht tot rust te komen. Je kunt nogal fel uit de hoek komen als mensen je tegen de haren in strijken, maar besef wat je in boosheid zegt.

Geen Tweelingen, Vissen of Kreeft, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden