Daghoroscoop Maagd Beeld Flair
Daghoroscoop MaagdBeeld Flair

Daghoroscoop 24 februari: Let ook een beetje op jezelf, Maagd✨

Dit is de daghoroscoop van 24 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Maagd

Je familie zal merken dat je een stuk zelfverzekerder bent geworden. Dat is een mooie bijkomstigheid na al die tegenvallers. Zorg er alleen wel voor dat je niet plotseling een stempel met ‘rots in de branding’ op je voorhoofd krijgt geplakt. Hulpvaardigheid is leuk maar het moet niet in een baan ontaarden. Grote kans zelfs dat je zó populair bent dat het moeilijk wordt om uit alle potentiële lovers één persoon te kiezen. Jij wilt vaak net een beetje meer.

Leeuw

Je hebt onrust in je lijf. Je weet niet wat je anders wilt en al helemaal niet hoe, maar het moet gebeuren. Blijf dichtbij jezelf en kijk eerst waar het je echt om gaat. Anders neem je beslissingen waar je spijt van krijgt. Alles wat je de laatste tijd hebt aangepakt leek te mislukken, wat je er ook aan deed. Dat maakt een mens onzeker. Dat deel is voorbij. Niet dat problemen plotseling een leuk einde krijgen, maar je kunt rustig met wat nieuws beginnen.

Kreeft

De prins of prinses kan vandaag langskomen. Die ene heel leuke. Zonder paard, maar wel met veel lef. Vaak zul je zonder woorden communiceren, maar vergis je niet: het kan af en toe hevig spetteren. Kijk wie de sterkste is. Het ontbreekt je helaas een beetje aan vrije tijd. Je hebt allerlei verplichtingen waar je niet omheen kunt en die nemen een grote hap uit jouw vrije tijd. Het is niet anders, probeer morgen weer wat meer tijd de maken.

Geen Maagd, Leeuw of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden