Daghoroscoop 23 september: Gevoelloosheid levert je weinig vrienden op, Ram ✨ Beeld
Daghoroscoop 23 september: Gevoelloosheid levert je weinig vrienden op, Ram ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 23 september: Gevoelloosheid levert je weinig vrienden op, Ram ✨

De daghoroscoop van 23 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Die ene opmerking is een poging tot humor, maar jij kunt er niet om lachen. Sterker nog, je hele dag wordt erdoor verprutst. Neem je jezelf nu niet érg serieus? Het is tijd om te laten zien wat je in huis hebt. Je voelt je sterk en positief. Voer je efficiëntie op. Er kunnen mogelijkheden ontstaan om zaken met het buitenland te doen. Jaag je geliefden niet tegen je in het harnas door je onredelijk op te stellen. Gevoelloosheid levert je weinig vrienden op.

Tweelingen

Vandaag lijk je meer hoogtevrees te hebben dan normaal. Zelfs als je voorheen geen hoogtevrees kende, heb je er nu wel last van. Waarschijnlijk presteer je boven je kunnen, en is deze angst daar alleen maar de uiting van. Wil je de sleur doorbreken, dan krijg je daar vandaag alle gelegenheid toe. Je kunt meedoen aan een activiteit of die nieuwe kans aangrijpen. Het is helemaal aan jou. Want het is wel de bedoeling dat je zelf het initiatief neemt.

Lees ook Om deze karaktertrekken zijn mensen jaloers op jouw sterrenbeeld

Maagd

Er wordt vandaag gestreden om kwesties over geld en schulden. Dat kan vervelend en overweldigend zijn, maar je kunt er ook een hoop van leren. Grote kans dat het niet om financiën op zich draait, maar om de diepere waarden erachter. Ga een belangrijk gesprek niet uit de weg en rapporteer het resultaat of dat nu goed is of slecht. Goede relaties zijn gebaseerd op eerlijkheid. Breng kinderen discipline bij; daar zullen ze later wel bij varen.

Geen Ram, Tweelingen of Maagd? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Getty Images

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden