Daghoroscoop Boogschutter Beeld Flair
Daghoroscoop BoogschutterBeeld Flair

Daghoroscoop 23 mei: Probeer tot rust te komen, Boogschutter ✨

Dit is de daghoroscoop van 23 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Die aanhoudende vermoeidheidsklachten kunnen erop wijzen dat je de afgelopen tijd te veel hooi op je vork hebt genomen. Probeer komend weekend eindelijk eens écht tot rust te komen. Je kunt nogal fel uit de hoek komen als mensen je tegen de haren in strijken, maar besef wel wat je in boosheid zegt. Verheerlijk een huidige romance niet en blijf met de benen op de grond. Vermijd situaties die tot jaloezie kunnen leiden, daar heb je helemaal niets aan.

Ram

Het is vandaag hét moment om al je schrijfwerk gedaan te krijgen. Je bent eindeloos scherp en slim en snel. Voel hoe de genialiteit door je aderen stroomt. Pak ook meteen die achterstallige klusjes aan, want je bent op dreef. Zeg wat je te zeggen hebt, maar pas op voor betweterigheid. Mensen vinden je heus slim, ook als je niet met je kennis te koop loopt. Maak indruk op de mensen die ertoe doen, zonder het er te dik bovenop te leggen.

Kreeft

Vandaag loopt alles op rolletjes. Het is een uitstekende dag om erop uit te gaan met vrienden, familie of gezin. Maar ook voor lange wandelingen of andere vormen van beweging. Je hebt wat overtollige energie weg te werken en dat kan prima op die manier. De mensen in je omgeving lopen er vandaag de kantjes vanaf, dus waarom zou jij je bovenmatig inspannen? Op halve kracht red je het ook wel tot het weekend.

Geen Boogschutter, Ram of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden