Daghoroscoop 23 juni: Onderneem iets wat je niet eerder hebt gedaan, Kreeft ✨ Beeld
Daghoroscoop 23 juni: Onderneem iets wat je niet eerder hebt gedaan, Kreeft ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 23 juni: Onderneem iets wat je niet eerder hebt gedaan, Kreeft ✨

De daghoroscoop van 23 juni 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Op zakelijk gebied krijg je de wind van voren. Iemand zit jou bewust dwars. Je bent vandaag inventief en je zult koppelingen kunnen leggen die anderen over het hoofd zien. Stel je vastberaden op en communiceer duidelijk. Ga naar buiten, doe nieuwe ervaringen op en onderneem iets wat je niet eerder hebt gedaan. Je moet zelf aangeven hoe je liefgehad wilt worden. Ben je daar niet duidelijk over, dan mag je ook niet klagen dat het niet was zoals gehoopt.

Tweelingen

Ga vandaag na hoe je een nog betere vriend kunt zijn, een nog lievere partner. Ben je nog vrijgezel? Denk dan na over de relatie die je zoekt. Alles wat niet helemaal is gelopen zoals je wilde, kan nu worden hersteld. Bovendien krijg je de kans om plannen te smeden voor de komende zes maanden. Eén van je dierbaren loopt rond met een plan dat ook grote gevolgen voor jouw leven zal hebben. Kun je hem of haar misschien subtiel nog een beetje bijsturen?

Lees ook Déze vijf sterrenbeelden zijn de beste dansers

Leeuw

Het is vandaag in ieder geval duidelijk dat het thema 'vrijheid' een belangrijke rol zal spelen. Misschien ben je toe aan pensioen, of ga je juist een eigen zaak opzetten. Of je stopt met iets wat een verplichting is geworden Het moment is gekomen om jouw gebruikelijke goede humeur op te poetsen en je kansen te grijpen. Vleierij, charme en de bereidheid je nek uit te steken zal succes opleveren. Een wens kan op het laatste moment worden vervuld.

Geen Kreeft, Tweelingen of Leeuw maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Yana Mens

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden