Daghoroscoop Stier Beeld Flair
Daghoroscoop StierBeeld Flair

Daghoroscoop 23 februari: Waag eens een kansje, Stier ✨

Dit is de daghoroscoop van 23 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Stier

Vanmiddag heeft het er alle schijn van dat Vrouwe Fortuna je genegen is. Waag eens een kansje, want zo veel geluk heb je niet elke dag. Het zou kunnen zijn dat je bij het winkelen iets op de kop tikt, maar het kan ook betekenen dat je geluk in het spel hebt. Het vrije leven trekt enorm aan je. Als je thuis bent, ben je onrustig, omdat je zoveel in de wereld te doen hebt. Vooral vandaag kan die onrust er voor zorgen dat je je nergens echt gemakkelijk voelt.

Tweelingen

Jouw partner paste zich eigenlijk meestal aan jou aan, maar nu lijken de rollen zich om te draaien. Dat kan natuurlijk even wat verwarring geven. Het is een uitdaging om anders met elkaar te gaan leven. Doe je uiterste best, want het kan iets heel moois opleveren. Je voelt je niet meer zo rusteloos. Je hebt veel meer zin om dingen samen met je gezin of je familie te doen. Er komen speelse kanten naar voren, die ervoor zorgen dat je veel genegenheid voelt.

Ram

Je had voor vandaag een rustige dag gepland. Je had in gedachten dat je rustig aan je taken zou doen, maar niets zou overhaasten. Helaas krijg je daar de mogelijkheid niet voor. Het is rennen, vliegen, springen, want de opdrachten vliegen je om de oren. Soms ben je superaardig en soms heb je er ineens genoeg van en zou je het liefst je biezen pakken. Dat laatste is misschien niet eens zo’n slecht idee, maar dan wel tijdelijk. Geef jezelf de ruimte.

Geen Stier, Tweeling of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden