Daghoroscoop 22 september: Op je werk kun je het vandaag aan de stok krijgen met chagrijnige collega's, Leeuw ✨ Beeld
Daghoroscoop 22 september: Op je werk kun je het vandaag aan de stok krijgen met chagrijnige collega's, Leeuw ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 22 september: Op je werk kun je het vandaag aan de stok krijgen met chagrijnige collega's, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 22 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Op je werk kun je het vandaag aan de stok krijgen met chagrijnige of nukkige collega's. Je maakt iemand blij met een klein, maar veelbetekenend gebaar. Wat er ook gebeurt, je zult je niet vervelen. Misschien moet je een verplichting aangaan of juist opzeggen. Organisatie en voorbereiding, of juist een gebrek daaraan, zullen veel tijd opeisen. Je hebt steeds meer vertrouwen in jezelf en dat stelt je in staat een paar zaken helder op papier te zetten.

Kreeft

Je brengt enthousiast je plannetje ter sprake, maar bent teleurgesteld in de lauwe reacties van de mensen om je heen. Je eigen geestdrift is daardoor ook meteen getemperd. Laat jouw enthousiasme toch niet zo afhangen van wat andere mensen ergens van denken! Je staat gevoelvol klaar voor die vriend of vriendin en dat kan hij of zij heel goed gebruiken. Jouw inzichten en intuïtie zijn een echte steun. Je ontvangt er veel voor terug en jullie band groeit.

Lees ook Deze 3 sterrenbeelden voelen zich het meest tot jou aangetrokken

Schorpioen

Het zal vandaag niet al te veel moeite kosten om er de moed in te houden; alles lijkt mee te zitten, zowel privé als op het werkvlak. Typisch een dag dus om luchtkastelen te bouwen. Je wordt vandaag geregeld verkeerd begrepen. Van de andere kant kun je zelf ook koel overkomen. Daarmee kweek je weinig begrip bij anderen. Er zit je iets dwars en dat zie je niet onder ogen. Dat maakt je kribbig. Schenk daarom wat meer aandacht aan je gevoel.

Geen Leeuw, Kreeft of Schorpioen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Getty Images

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden