Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 22 februari: Bewijs wat je waard bent, Weegschaal ✨

Dit is de daghoroscoop van 22 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Weegschaal

Alles wat de moeite waard is om te doen, moet gebeuren. Je bent in een strijdlustige bui en je wilt bewijzen wat je waard bent. Kies je moment zorgvuldig en pak het luchtig aan, want te directe opmerkingen maken kan in je nadeel werken. Het voelt vandaag haast alsof je in iemands anders lichaam en geest zit. Toch ben jij het echt zelf, je ziet alleen dat er veel meer in je zit dan je zelf dacht. Wonderbaarlijk hoe iemand dat in jou naar boven kan halen.

Vissen

Mensen kunnen je vanochtend het heen en weer bezorgen en je geduld op de proef stellen. Tel gewoon even tot tien. Probeer kwesties van alle kanten te bekijken en overweeg oude oplossingen voor je nieuwe kiest. Het is een dag om nieuwe vrienden te maken of jezelf bij een gezelschap te introduceren. Geef een helder beeld van wie je bent en wat je wilt en bevestig je professionele reputatie. Je kunt iemand ontmoeten die je beter wilt leren kennen.

Tweelingen

De aanwezigheid van een vechtersjas (letterlijk of figuurlijk) op het werk moet je meteen aan je baas melden. Dat kun je namelijk echt niet over je heen laten gaan. Je belandt vandaag in een dipje. Oververmoeidheid is daar misschien de oorzaak van. Leg de eisen van anderen even naast je neer en richt je volledig op jezelf. Vraag nu al om uitstel als je merkt dat je deze klus niet meer op tijd kunt afronden. Afraffelen behoort niet tot de mogelijkheden.

Geen Weegschaal, Vis of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden