Daghoroscoop 21 september: Je zult onder druk moeten kiezen tussen twee kwaden, Boogschutter ✨ Beeld
Daghoroscoop 21 september: Je zult onder druk moeten kiezen tussen twee kwaden, Boogschutter ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 21 september: Je zult onder druk moeten kiezen tussen twee kwaden, Boogschutter ✨

De daghoroscoop van 21 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Let niet zozeer op de woorden van je gesprekspartner als wel op zijn of haar lichaamstaal. Ogen, gebaren en gezichtsuitdrukkingen kunnen vandaag boekdelen spreken. Je zult onder druk moeten kiezen tussen twee kwaden. De optie die op langere termijn de minste schade zal aanrichten valt aan te bevelen. Je bent iemand die voor een ideaal gaat en daardoor raak je soms verwijderd van je eigen kern. Het is zaak om die kern eens stevig bloot te gaan leggen.

Waterman

Om op professioneel gebied hogerop te komen zul je intelligent gebruik moeten maken van die belangrijke contacten. Hier en daar een beetje slijmen kan ook zeker geen kwaad. Je hoeft je daar echt niet naar door te voelen, dat mag namelijk zo af en toe. Het is een ideaal moment om te flirten. Heb je nog geen plannen voor vanavond, zorg dan dat je snel nog iets regelt. Zelfs in dat kroegje op de hoek kun je nog een fantastische avond hebben.

Lees ook Betrapt: déze sterrenbeelden zijn super slecht in liegen

Stier

Het lijkt wel of er vandaag ineens van alles misgaat. Je drukt je wekker per ongeluk uit in plaats van te snoozen, je staat in de file en op je werk klopt er niks meer. Gewoon rustig blijven, voor al deze dingen is er een oplossing. En zo niet, laat het maar gebeuren. Je kunt jezelf verbazen met jouw artistieke kwaliteiten. Laat je niet tegenhouden door een hang naar perfectionisme. De spanning kan oplopen tussen jou en een medewerker.

Geen Boogschutter, Waterman of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Getty Images

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden