Daghoroscoop 20 september: Laat zien wat je in huis hebt, want niets staat je in de weg Schorpioen ✨ Beeld
Daghoroscoop 20 september: Laat zien wat je in huis hebt, want niets staat je in de weg Schorpioen ✨

PREMIUM

Daghoroscoop 20 september: Laat zien wat je in huis hebt, want niets staat je in de weg Schorpioen ✨

De daghoroscoop van 19 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Schorpioen

Die humeurige mensen zijn vandaag ineens niet zo belangrijk meer. Doe waar je goed in bent: loslaten en naar evenwicht zoeken. Een jonger iemand vraagt om jouw advies. Profiteer van de spaarzame vrije tijd die je hebt en geniet daar ook met volle teugen van. Zie heibel in een relatie als een leerschool om elkaar beter te leren kennen. Jij voelt je vandaag helemaal het mannetje of vrouwtje. Laat zien wat je in huis hebt, want niets staat je in de weg, Schorpioen!

Lees ook Betrapt: déze sterrenbeelden zijn super slecht in liegen

Maagd

Je hebt het gevoel dat je over veel energie beschikt en het zal je veel bevrediging schenken als je hier iets mee doet. Dingen die al te lang op voltooiing wachten, kunnen vandaag worden afgemaakt. Houd voorlopig de boot af als een nieuwe collega je bij iets probeert te betrekken. Wat je plannen ook zijn, voer ze in stijl uit en doe niet teveel tegelijk. Kies met zorg wat je wilt bereiken en ga daarvoor. Een zakelijk idee heeft goede mogelijkheden.

Stier

Je merkt dat je het momenteel moeilijk vindt om je kwetsbaar op te stellen. Dat maakt sommige gesprekken thuis lastig. Waarschijnlijk leg je er zelf meer druk op dan je beseft. Ga samen met je partner iets leuks doen en kom even los van alles wat ‘moet’. Het leven lijkt je weer eens heerlijk toe te lachen. Je hebt in een klein dipje gezeten, maar daar krabbel je nu helemaal uit. Je zit lekker in je vel, aan geld ontbreekt het ook niet.

Geen Boogschutter, Stier of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden