Daghoroscoop Schorpioen Beeld Flair
Daghoroscoop SchorpioenBeeld Flair

Daghoroscoop 20 februari: Stel je kordaat op, Schorpioen ✨

Dit is de daghoroscoop van 20 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Schorpioen

Je zult je twijfels hebben als je moet samenwerken met iemand die meer romantisch dan zakelijk is ingesteld. Behalve het feit dat dat een ingewikkelde situatie kan veroorzaken, loop je ook enig gevaar. Stel je kordaat op en beëindig de situatie. Iemand kraakt een nieuw idee van jou af en je bent flink beledigd. Als je ook bij anderen bot vangt, kun je het altijd nog lekker in je eentje doen. Dan hoef je de honneurs ook niet met anderen te delen.

Leeuw

Kijk niet zo naar dat zogenaamde groene gras van de buren. Mensen die een hoop geld hebben, zijn niet wezenlijk gelukkiger dan jij. Jij kunt het geluk ook gewoon nog zien in de kleine dingetjes om je heen. Jij hebt tijdens een gezellige bijeenkomst de touwtjes graag in handen. Dat is nou precies datgene wat stress oplevert! Probeer wat te delegeren en zelf ook eens te ontspannen. Dan kun je er zelf misschien ook een beetje van genieten.

Stier

Bepaalde beslissingen kunnen niet meer worden teruggedraaid, maar hoe je omgaat met de ontstane situatie heb je wel zelf in de hand. Ga niet over tot wanhoopsacties, daar kun je later flink spijt van krijgen. Het is niet laf, maar juist verstandig, wanneer je de tijd zijn werk laat doen. Je hoeft niet alles in je leven te plannen. Waardeer jezelf wat meer. Het beste wat je kunt doen, is jezelf zoveel mogelijk los te maken van deze rol.

Geen Schorpioen, Leeuw of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden