Daghoroscoop 19 oktober: Zorg dat je zelf weet wie je bent, Leeuw✨ Beeld Getty Images
Daghoroscoop 19 oktober: Zorg dat je zelf weet wie je bent, Leeuw✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Daghoroscoop 19 oktober: Zorg dat je zelf weet wie je bent, Leeuw✨

De daghoroscoop van 19 oktober 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Het beeld dat je vanmorgen in de spiegel ziet kan geweldig, maar ook ontgoochelend zijn. Het hangt allemaal af van de manier waarop je naar jezelf kijkt. Voor anderen heb je vele gezichten; zorg dat je zelf weet wie je bent. Jouw directe collega is heel goed in controleren en structureren. Jij bent juist goed in het aanvoelen en steunen van mensen. Dat kan een heel vruchtbare combinatie zijn, mits jullie elkaars eigenheid de ruimte geven.

Waterman

Probeer je los te maken van financiële issues en sla in plaats daarvan flink aan het netwerken. Het kan vandaag ontzettend druk worden, maar je zult dan ook veel nieuwe dingen leren. Maak eens goed gebruik van jouw praktische instelling, dan vermijd je valkuilen op financieel en professioneel gebied. Wees heel duidelijk en exact. Je hebt het vervelende gevoel dat de mensen om je heen iets voor jou achterhouden. Spreek die ene vertrouweling erop aan.

Lees ook Weekhoroscoop: Moet je de eisen die je stelt aanpassen, Weegschaal?✨

Steenbok

Huiselijke zaken zijn vandaag het allerbelangrijkst. Zelfs als je hoofd en lijf op kantoor aanwezig zijn, heb je je hart en ziel waarschijnlijk thuis achtergelaten. Het kan zo zijn dat een goede vriend(in) om jouw aandacht vraagt. Jij voelt vandaag goed aan dat jouw collega steun nodig heeft. Jij geeft die steun ook met alle plezier. Het is een aangenaam gevoel dat je nodig bent. Daar krijg je zelfvertrouwen van en daardoor voel je je sterker in het leven.

Geen Leeuw, Waterman of Steenbok? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden