Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

Daghoroscoop 19 mei: Wees jezelf, Ram ✨

Dit is de daghoroscoop van 19 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Ram

Jouw emoties kunnen het vandaag winnen van je verstand en dat is geen ramp, zolang je eerlijk en jezelf bent. Jouw betrokkenheid bij beminden en vooral bij kinderen is nog sterker dan anders, al zul je ze eens moeten loslaten. Je kunt wellicht geveld worden door een verkoudheid. Ziek goed uit, anders kun je daar nog een hele tijd last van hebben. Je geeft vandaag ergens veel geld aan uit. Gelukkig doe je dat voor een bepaald doel en denk je er over na.

Leeuw

Verdiep je, voor je van start gaat, in wat je te wachten staat, en denk behalve aan de eigen behoeften, ook aan die van de mensen om je heen. Groepsactiviteiten zullen voldoening geven. Tevens een geschikte dag om je huis op te ruimen. Je mag vandaag een hoop gezelligheid verwachten. Je telefoon en deurbel blijven maar gaan en dat maakt de dag lekker anders. Met je relatie gaat het steeds beter, vooral omdat jij er meer tijd insteekt.

Schorpioen

Probeer ook doordeweeks meer ruimte te maken voor sociale contacten en ontspannende bezigheden. Pak die hobby weer op, dat zal je voldoening schenken. Iemand in je omgeving blaast erg hoog van de toren, maar kan al die grootspraak vervolgens niet waarmaken. Zelf houd je je wel netjes aan je woord. In plaats van huis en familie, komen plezier en romantiek centraal te staan. Goede conversaties kunnen wonderen doen, dus laat maar komen die spraakwaterval.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden