Daghoroscoop Tweelingen Beeld Flair
Daghoroscoop TweelingenBeeld Flair

Daghoroscoop 17 mei: Lach om je eigen tekortkomingen, Tweelingen ✨

Dit is de daghoroscoop van 17 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Tweelingen

Breek het oude af, zodat je nieuwe dingen op kunt bouwen; ga methodisch en grondig te werk. Herzie en verbeter, je zult op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Vermiste voorwerpen of papieren worden teruggevonden en je kunt bureaucratie overwinnen. Gebeurtenissen zullen zich vandaag in jouw voordeel ontwikkelen. Een vaag gevoel van eenzaamheid kan je ertoe brengen buiten jouw sociale kring te treden. Probeer om je eigen tekortkomingen te lachen.

Stier

Iemand die je nog niet zo goed kent is vandaag onverwacht openhartig tegen je. Als je niet weet wat je daarmee aan moet, neem zijn of haar woorden dan gewoon voor kennisgeving aan. Later weet je wel wat je ermee moet doen. Werk vandaag nauw samen met collega’s en vorm zo een sterk team. Neem elke uitnodiging aan om een bijeenkomst bij te wonen; je kunt een waardevolle bijdrage leveren aan elke vorm van discussie, omdat jij weet wat het publiek wil horen.

Weegschaal

Iemand in je nabije omgeving is vandaag in een openhartige bui en je krijgt dingen te horen die je liever niet had geweten. Houd dit vooral voor jezelf, want het kan kwetsend zijn om dit tegen hem of haar te zeggen. De gespannen sfeer tussen jou en een vriend(in) kun je nu echt niet meer negeren, het kan namelijk tot een flinke uitbarsting komen. Eigenlijk is dat maar goed ook, want eindelijk wordt die beerput eens helemaal opengetrokken.

Geen Tweelingen, Stier of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden