Daghoroscoop Schorpioen Beeld Flair
Daghoroscoop SchorpioenBeeld Flair

Daghoroscoop 17 maart: Trek je terug, Schorpioen✨

Dit is de daghoroscoop van 17 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Schorpioen

Heb je de afgelopen tijd iets te serieus moeten zijn tussen al te veel mensen, trek je dan terug met een komische film en ga jezelf te buiten met een grote zak popcorn. Als je vanuit jouw diepste wezen leiderschap durft te ontwikkelen, ben je tot bijzondere dingen in staat. Je hebt een groot hart, een geweldige uitstraling en je aanpak van dingen is meeslepend. Je persoonlijke kracht haal je nu uit je financiën, je bezittingen en je talenten.

Leeuw

Vandaag kunnen je hart en je verstand het maar niet met elkaar eens worden. Je moet een belangrijke beslissing nemen, maar je wordt verscheurd door de consequenties die het met zich mee zal brengen. Er kan je een financiële uitdaging wachten. Het is van belang je uitgaven tot het nodige te beperken en geen leningen aan te gaan. Leen geen geld uit; je zou daardoor in moeilijkheden kunnen komen. Treed kordaat op tegen kinderen met geldproblemen.

Waterman

Er kunnen vandaag wat vervelende berichten jouw kant op komen. Een baan waarop je hebt gesolliciteerd gaat helaas niet door, of die ene aankoop die je wilde doen, moet tot nader orde uitgesteld worden. Je kunt vandaag overvallen worden door je emoties. Je schiet ineens vol bij wat iemand zegt, of je springt juist uit je vel door iets wat je ziet. Hoewel het goed is om je te uiten, is het toch handig om het een beetje in goede banen te leiden.

Geen Leeuw, Schorpioen of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden