Daghoroscoop 16 augustus: Zeg vandaag wat je voelt, Leeuw ✨ Beeld Getty Images
Daghoroscoop 16 augustus: Zeg vandaag wat je voelt, Leeuw ✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Daghoroscoop 16 augustus: Zeg vandaag wat je voelt, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 16 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Met dank aan de sterren kun je je vandaag wat introverter voelen dan gewoonlijk. Zie het maar als een kans om na te denken over het kaf en het koren (en het scheiden daarvan), zodat je straks zonder overtollige bagage voorwaarts kunt gaan. Je mag best boos worden, maar sluit je niet meteen af voor anderen. Zeg wat je voelt. Daarmee geef je mensen de kans jou te begrijpen en rekening met je te houden. Je verwacht dat toch ook van anderen?

Kreeft

Jij kunt tijdens het vertellen van je verhaal snel in de overtreffende trap komen. Overdrijf het niet, jij en je verhaal zijn zo al interessant genoeg. Jij hebt echt geen opsmuk nodig. Jouw geliefde kan zinspelen op meer vrijheid binnen de relatie en waarschijnlijk heb jij daar zelf ook behoefte aan. Geef meer aandacht aan jouw dieet en leefwijze. Verander iets in het belang van jouw welzijn. Ga naar buiten en geniet van de frisse lucht.

Lees ook Summer is here! Deze zomeractiviteit past het beste bij je sterrenbeeld

Waterman

De sterren staan vandaag in het teken van liefde en schoonheid. Dat heeft een zeer positieve invloed op jouw relaties. Maak zoveel mogelijk tijd vrij voor de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Al het andere kan wachten. Iemand kan proberen zijn neus in jouw zaken te steken. Trek een dwaalspoor door een andere weg te kiezen dan de gebruikelijke. Een geestige opmerking van jouw kant kan de plank geheel misslaan; bied meteen excuses aan.

Geen Kreeft, Leeuw of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden